reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
też ładnie czyli mamy Małgosię Lenkę i Maję dziewczynki górą ale jacyś chłopcy też by się przydali ciekawe co tam u reszty dziewczyn u aniczarnuli Marudy202 Judy166
Baaasia a ty kogo oczekujesz ? Monia.nsc?
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam
Hej dziewczęta. U mnie też dziewuszka . Będzie Lenka. A tak poza tym to dalej puchnę. Nogi jak bańki dlatego też mierzę codziennie ciśnienie. Jak jest powyżej 130 to się kładę z kopytkami do góry i odpoczywam. Nie mam zamiaru ostatniego misiąca przeleżeć w szpitalu. Wczoraj i dzisiaj ledwo żyję. Senna jakaś taka jestem , nie mogę sama ze sobą poradzić. Nie chcę przesypiać dnia bo w nocy będę buszować. A i tak wstaję do wc. Wogóle od dłuższego czasu budzi mnie straszny ból ręki i palców. Muszę chwilę usiąść na łóżku z dłonią skierowaną w dół , żeby mi krew spłynęła. Czytałam , że to częsta przypadłość w ciąży. Miała któraś z was ?
Co do terminu to ja mam na 9 września.

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Aniaczarnula ja też tak mam. Strasznie ręce drętwieją. Ale tydzień temu mąż kupił mi poduche tą długą do spania i powiem wam że to jest genialne! Nawet ręce lepiej się układają i tak nie boli w nocy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co ja też stwierdziłam że nie warto ale mąż się nie posłuchał ;) zapłacił 89 zł ale ja później można używać do karmienia, lub jako zabezpieczenia coś ala kokon dla malucha ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

na dole termin porodu i kogo oczekujesz ale ty piszesz z fona to chyba ci się i tak nie wyświetlaja nasze suwaczki co? to sorki bo ustaliliśmy z Rielle że fajnie by było

Aniaczarnula fajnie że się odezwałaś ten rogal o ktorym pisze Rielle to fajna sprawa ja go też mam bo gdyby nie ta poducha to chyba bym wogóle nie sypiała też mi tak dokuczają bólew rękach i drętwienia

reklama
Do góry