reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja osobiście bardzo byłam zadowolona z Bepathenu trochę drogi ale się sprawdził a w przypadku odparzeń Sudocrem
co do bepathenu też jest bardzo zodowolona ale sudocrem wcale sie nie sprawdził fajny też jest linomag bobo taki w słoiczku no i pupe też rewalacja i dużo mniej kosztuje niż bepa...
Amacia
.Judy a jakiej firmy te lakiery są?
..
nie wiem jakiej to firmy bo kosmetyczka mi to robi nawet nie wiem jaki kolor ma opakowanie

ja miałam rodzic z mężem jak sie zacznie to pani zadzwoni powiedział lekarz i później brakło czasu bo tak szybko akcja poszła (mam 3min do szpitala) więc teraz już sie nie zastanawiam czy będzie czy nie... ale wszystko zalaży na położną jaki będzie poród i czy coś pomoże

a co do wizyt to różnie teraz mam 5 tyg przerwy bo nic się nie dzieje a lekarz idzie na urlop tylko położna co tydz będzie tętno sprawdzać

Ostatnia edycja:
Też właśnie zamierzam na polnej :) mam lekarza z Polnej, ale i tak pewnie przy porodzie go nie będzie. A jak ogólnie jesteś nastawiona, jakie opinie słyszałaś ? :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Różne opinie słyszałam ale ja się tym nie sugeruje bo każda kobieta na obu poród i czego innego oczekuje . Np kobieta która szybko urodziła bez komplikacji powie że było dobrze a ta co miała długo prod ale lekarza byli pomocni to powie że źle itp . Położne też są wszędzie różne zależy od ich humorow . Jedyne co to mają dobry sprzęt w tym szpitalu jeden z najlepszych . A ty co słyszałaś kiedy odwiedziny itp ?

A można szpital prędzej odwiedzic ? Bo nie myślałam nawet o odwiedzinach prędzej. Ja tak samo jak Ty różnie.. byle trafić na położna fajna, myślałam nawet o opłaceniu położnej ale nie wiem w sumie czy to ma w ogóle sens. A na kiedy masz termin ? I powiedz mi orientujesz się w ogóle co trzeba wziąć do torby do szpitala ?

Obawiam się tylko że jak już pojadę np z skurczami to będzie to długo trwało na izbie przyjęć bo będzie dużo osób. No ale miejmy nadzieję że tak nie będzie :

reklama
Z tego co wiem to na sale porodawa nie można wcześniej zobaczyć .nie warto płacić bo wystarczy że nie zdąży dojechać a to koszt około 1000 zł jak się pytałam. Lekarz jest od tego aby Ci pomóc i musi to zrobić więc bezsensu płacić . ☺ ja mam na 26 września :)

Do góry