reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja osobiście bardzo byłam zadowolona z Bepathenu trochę drogi ale się sprawdził a w przypadku odparzeń Sudocrem
co do bepathenu też jest bardzo zodowolona ale sudocrem wcale sie nie sprawdził fajny też jest linomag bobo taki w słoiczku no i pupe też rewalacja i dużo mniej kosztuje niż bepa...
Amacia
.Judy a jakiej firmy te lakiery są?
..
nie wiem jakiej to firmy bo kosmetyczka mi to robi nawet nie wiem jaki kolor ma opakowanie

ja miałam rodzic z mężem jak sie zacznie to pani zadzwoni powiedział lekarz i później brakło czasu bo tak szybko akcja poszła (mam 3min do szpitala) więc teraz już sie nie zastanawiam czy będzie czy nie... ale wszystko zalaży na położną jaki będzie poród i czy coś pomoże

a co do wizyt to różnie teraz mam 5 tyg przerwy bo nic się nie dzieje a lekarz idzie na urlop tylko położna co tydz będzie tętno sprawdzać

Ostatnia edycja:
Też właśnie zamierzam na polnej :) mam lekarza z Polnej, ale i tak pewnie przy porodzie go nie będzie. A jak ogólnie jesteś nastawiona, jakie opinie słyszałaś ? :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Różne opinie słyszałam ale ja się tym nie sugeruje bo każda kobieta na obu poród i czego innego oczekuje . Np kobieta która szybko urodziła bez komplikacji powie że było dobrze a ta co miała długo prod ale lekarza byli pomocni to powie że źle itp . Położne też są wszędzie różne zależy od ich humorow . Jedyne co to mają dobry sprzęt w tym szpitalu jeden z najlepszych . A ty co słyszałaś kiedy odwiedziny itp ?

A można szpital prędzej odwiedzic ? Bo nie myślałam nawet o odwiedzinach prędzej. Ja tak samo jak Ty różnie.. byle trafić na położna fajna, myślałam nawet o opłaceniu położnej ale nie wiem w sumie czy to ma w ogóle sens. A na kiedy masz termin ? I powiedz mi orientujesz się w ogóle co trzeba wziąć do torby do szpitala ?

Obawiam się tylko że jak już pojadę np z skurczami to będzie to długo trwało na izbie przyjęć bo będzie dużo osób. No ale miejmy nadzieję że tak nie będzie :

reklama
Z tego co wiem to na sale porodawa nie można wcześniej zobaczyć .nie warto płacić bo wystarczy że nie zdąży dojechać a to koszt około 1000 zł jak się pytałam. Lekarz jest od tego aby Ci pomóc i musi to zrobić więc bezsensu płacić . ☺ ja mam na 26 września :)

Do góry