reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Majorcia nie martw się ja też się jeszcze za to nie zabrałam . Czekam do końca miesiąca ponieważ mamy remont i po remoncie szybko się uwine mam nadzieję popiore wyprasuje spakuje torbę i poukladam w szafce lozeczko narzeczony już rozlozy . A jak wrócę to tylko ładnie pscieli przed przyjazdem corci ☺ a chcesz rodzić z partnerem czy sama ?

reklama
Ostatnio weszłam na forum lipcowek prawie wszystkie już urodziły teraz wymieniają się informacjami na temat maluszków a właściwie na temat ilości i jakości kupek i powiem wam że mam 3 i pół letniego synka a już wszystko zapomniałam jak czytam o tym że noworodek robi 10 kupek wodnistych to dopiero wszystko się przypomina i trochę przeraża jak to będzie

Ja tylko z mężem zawsze inaczej na ciebie patrzą raz a dwa naprawdę jest potrzebna ta druga osoba bo człowiek jest w takim stanie że nie ma siły nawet nieraz zawołać tej położonej a różnie to bywa no i pomoc pod prysznicem głupi ręcznik podać pomasować krzyż

Dokładnie ja też tak sądzę . Mam nadzieję że uda się aby moj partner był przy porodzie ;) a jak to wygląda pod koniec ciazy i gin wizyty są częstsze czy jak ?

Ania8232 ja wychowałam 3 chłopców powiedzmy bo do pełnoletności im jeszcze daleko jasne że wszystkie damy sobie radę

Co dwa tygodnie a dla partnera musisz mieć tylko jakiś czysty dres i obuwie do przebrania i może być z tobą a jak nie to albo mama albo siostra bo samej nie polecam
xrotrjjgkgegasq6.png

Ostatnia edycja:
No spokojnie . Nie ukrywam boję się porodu bo to pierwszy ale mam nadzieję ze uda nam się przewidzieć poród aby był ze mną partner niby tydz przed porodem ma wziąć ale boję się ze lenka będzie chciała wyjść wcześniej . Pozatym od maja jest ułożona posladkowo więc cesarka :/ ale wierzę że się obruci jeszcze dla mamusi

A czemu dres ? Może być zwykle ubranie i w szpitalu i nas płacisz 50 zl za poród rodzinny i dają Ci specjalna ubranie na twoje ubranie . Tyko chce partnera nikogo innego.

reklama
Do góry