Majorcia nie martw się ja też się jeszcze za to nie zabrałam . Czekam do końca miesiąca ponieważ mamy remont i po remoncie szybko się uwine mam nadzieję popiore wyprasuje spakuje torbę i poukladam w szafce lozeczko narzeczony już rozlozy . A jak wrócę to tylko ładnie pscieli przed przyjazdem corci ☺ a chcesz rodzić z partnerem czy sama ?
reklama
Ostatnio weszłam na forum lipcowek prawie wszystkie już urodziły teraz wymieniają się informacjami na temat maluszków a właściwie na temat ilości i jakości kupek i powiem wam że mam 3 i pół letniego synka a już wszystko zapomniałam jak czytam o tym że noworodek robi 10 kupek wodnistych to dopiero wszystko się przypomina i trochę przeraża jak to będzie
Ja tylko z mężem zawsze inaczej na ciebie patrzą raz a dwa naprawdę jest potrzebna ta druga osoba bo człowiek jest w takim stanie że nie ma siły nawet nieraz zawołać tej położonej a różnie to bywa no i pomoc pod prysznicem głupi ręcznik podać pomasować krzyż
No spokojnie . Nie ukrywam boję się porodu bo to pierwszy ale mam nadzieję ze uda nam się przewidzieć poród aby był ze mną partner niby tydz przed porodem ma wziąć ale boję się ze lenka będzie chciała wyjść wcześniej . Pozatym od maja jest ułożona posladkowo więc cesarka :/ ale wierzę że się obruci jeszcze dla mamusi
reklama
Paulinka.1232
Fanka BB :)
Ktoś pytał czy jest ktoś z poznania, ja jestem z okolic A o co chodzi ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom