reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

A ja nadal nie wiem nic ;( nikt mnie nie informuje o niczym ;( chyba zloze skargę na swoje położne , nawet nie miałam jeszcze szansy zeby posłuchać bicia serca , porażka jakaś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nadal nie wiem nic ;( nikt mnie nie informuje o niczym ;( chyba zloze skargę na swoje położne , nawet nie miałam jeszcze szansy zeby posłuchać bicia serca , porażka jakaś

Ja zauważyłam że podczas wizyt na kase chorych są bardzo wstrzemiezliwi z opowiadaniem o dziecku a już dowiedzieć się jaka jest płeć to graniczy z cudem. Należy więc ostro żądać - może się uda

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo ;( Ja dopiero wczoraj miałam możliwość usłyszenia serducha z czego nic nie słyszałam... Usg nie miałam od 13 tyg. Jedynie miesiąc temu pokazała mojemu M jak Fasola wygląda, ale nic nie mierzyła, nie sprawdzała. A mam wykupiony pakiet LUX MEDu czyli tak jakby prywatnie... I tak samo - jak wymuszę to mi powiedzą. A jak nie to : w porządku widzimy się za miesiąc.

Ja chodzę państwowo i mam usg co mc od 6 tyg. Wiec to od lekarza zalezy ,ostatnio moja gin szukala dlugo plci ,zawsze ladnie mi opowiada o dziecku i podaje wymiary

Ja chodzę państwowo i mam usg co mc od 6 tyg. Wiec to od lekarza zalezy ,ostatnio moja gin szukala dlugo plci ,zawsze ladnie mi opowiada o dziecku i podaje wymiary
W mojej miejscowości są dwie przychodnie. W tej drugiej co robią usg przy każdej wizycie są takie kolejki ze trzeba mieć nieludzka cierpliwość aby się dostać . No ale coś za cos

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkam
Za granica , mam takiego pecha do lekarzy ze masakra , niedługo wybiorę sie do polski do ginekologa tylko po to zeby zrobic konkretne badania i dowiedzieć sie czy wszystko wporzadku

ja w pierwszej ciąży też tak miałam co wizytę usg a teraz coś mi się miga lekarz ja mam hemoglobinę 11(dolna minimum normy wiec raz w tyg jem buraczkową zupe lub szpinak) i krwinki czerwone oraz hematokryt mam ciut po niżej (tylko to sa normy ogólne a nie kobiet w ciąży)

Dziewczyny , macie moze 'klucia w brzuchu' mam takie dziwne kłujące uczucie dzis nad pępkiem po prawej stronie złapało mnie 2 razy , nie wiem czy to norma czy to może od tego ze dzis sie wywaliłam w pracy co prawda nie uderzyłam sie w brzuch ani nic ale przysłowiowa 'glebę ' zaliczyłam zdążyłam sie tylko złapać w ostatniej chwili barierki zeby sobie nie obić tyłka ;/

Mnie pobolewa brzuch ale raczej w dole, w okolicach pachwin, zwłaszcza po większym wysiłku czy dłuższym spacerze

reklama
Do góry