reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

A ja nadal nie wiem nic ;( nikt mnie nie informuje o niczym ;( chyba zloze skargę na swoje położne , nawet nie miałam jeszcze szansy zeby posłuchać bicia serca , porażka jakaś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nadal nie wiem nic ;( nikt mnie nie informuje o niczym ;( chyba zloze skargę na swoje położne , nawet nie miałam jeszcze szansy zeby posłuchać bicia serca , porażka jakaś

Ja zauważyłam że podczas wizyt na kase chorych są bardzo wstrzemiezliwi z opowiadaniem o dziecku a już dowiedzieć się jaka jest płeć to graniczy z cudem. Należy więc ostro żądać - może się uda

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo ;( Ja dopiero wczoraj miałam możliwość usłyszenia serducha z czego nic nie słyszałam... Usg nie miałam od 13 tyg. Jedynie miesiąc temu pokazała mojemu M jak Fasola wygląda, ale nic nie mierzyła, nie sprawdzała. A mam wykupiony pakiet LUX MEDu czyli tak jakby prywatnie... I tak samo - jak wymuszę to mi powiedzą. A jak nie to : w porządku widzimy się za miesiąc.

Ja chodzę państwowo i mam usg co mc od 6 tyg. Wiec to od lekarza zalezy ,ostatnio moja gin szukala dlugo plci ,zawsze ladnie mi opowiada o dziecku i podaje wymiary

Ja chodzę państwowo i mam usg co mc od 6 tyg. Wiec to od lekarza zalezy ,ostatnio moja gin szukala dlugo plci ,zawsze ladnie mi opowiada o dziecku i podaje wymiary
W mojej miejscowości są dwie przychodnie. W tej drugiej co robią usg przy każdej wizycie są takie kolejki ze trzeba mieć nieludzka cierpliwość aby się dostać . No ale coś za cos

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkam
Za granica , mam takiego pecha do lekarzy ze masakra , niedługo wybiorę sie do polski do ginekologa tylko po to zeby zrobic konkretne badania i dowiedzieć sie czy wszystko wporzadku

ja w pierwszej ciąży też tak miałam co wizytę usg a teraz coś mi się miga lekarz ja mam hemoglobinę 11(dolna minimum normy wiec raz w tyg jem buraczkową zupe lub szpinak) i krwinki czerwone oraz hematokryt mam ciut po niżej (tylko to sa normy ogólne a nie kobiet w ciąży)

Dziewczyny , macie moze 'klucia w brzuchu' mam takie dziwne kłujące uczucie dzis nad pępkiem po prawej stronie złapało mnie 2 razy , nie wiem czy to norma czy to może od tego ze dzis sie wywaliłam w pracy co prawda nie uderzyłam sie w brzuch ani nic ale przysłowiowa 'glebę ' zaliczyłam zdążyłam sie tylko złapać w ostatniej chwili barierki zeby sobie nie obić tyłka ;/

Mnie pobolewa brzuch ale raczej w dole, w okolicach pachwin, zwłaszcza po większym wysiłku czy dłuższym spacerze

reklama
Do góry