HappyMum89
Fanka BB :)
Grupa jest dla osob ktore sie udzielaja a nie tylko podczytuja
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy ta odpowiedz tyczyla sie mnie Ale tak to odczulamGrupa jest dla osob ktore sie udzielaja a nie tylko podczytuja
Nie byłam. Teściowa zostawila mi receptę i chyba ja dzisiaj zrealizuje.Anik, oj mowilam, ze te swieta za wczesnie na mycie okien bylas u lekarza?
Bardzo. Łamie mnie coraz mocniej a na piątek musze być zdrowa...Anik, zdrówka. Uważaj na siebie. Teraz ta pogoda zdradliwa jest.
Mąż po ostatnim myciu okien powiedział, że kupi mi Karchera nie dość, że do umycia 14 okien to jeszcze teraz po jednym piętrze jestem rozłożona.Ja nie mylam na święta okien. Ale za to kupilammyjke karcher i już użyłam 2 okna dziś w 20 min z ramami wypas sprawa. Anik współczuję
No co ty.. Przeciez wiem ze jestes od poczatku To bylo do czarnuli ktora napisala ze podczytuje nas od poczatku i chce wejsc na zamkniety zaraz po tym jak napisalam tego posta ona swoj usunela dziewczyny widzialy ten postNie wiem czy ta odpowiedz tyczyla sie mnie Ale tak to odczulam
A wiec ja jetem na forum od samego poczatku, fakt nie udzielam sie zbyt czesto poniewaz poprostu nie mam na to tyle czasu, nie siedze ciagle przed tel tylko chodze do pracy mam jeszcze dziecko oraz obowiazki w domu.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ahaaa no to ciesze sieNo co ty.. Przeciez wiem ze jestes od poczatku To bylo do czarnuli ktora napisala ze podczytuje nas od poczatku i chce wejsc na zamkniety zaraz po tym jak napisalam tego posta ona swoj usunela dziewczyny widzialy ten post