Paulinka.1232
Fanka BB :)
Też w jednym tak w drugim inaczej hehe także zobaczymy 5 kwietnia mam wizytę i mam nadzieję że się dowiem , jeszcze dwa tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie nie wzięłam nic bo się spieszylam bardzo.. I tak nie wiem jakim cudem przypomniałam sobie o tym przedstawieniu..Bo byłaby kiszka.. A tak mała szczęśliwa bo byłam i w sali i na przedstawieniu..Mloda zona, ja sie bardzo szybko mecze z tym ze chodzic akurat moge (wprawdzie z zadyszka), najgorzej jest ze staniem. Robi mi sie slabo w kolejkach do kasy albo w komunikacji miejskiej raz wysiadlam z tramwaju naprawde w ostatniej chwli. Pol minuty dluzej i bylambym na podlodze I konieczne zawsze musze miec cos do picia przy sobie.
Po nogach to sie raczej plci nie rozpoznaje bardziej wierze w chinskie horoskopyNo to 3 razy dziewczynka gin tez sugerowal,ze ma długie nogi wiec pewnie kobietka, ale spojrzał miedzy nogi i cos mu tam odstawalo
Kochana podziwiam Cię naprawdę. Skąd bierzesz siły na to wszystko? Ja czasem mam takiego stresa, że nie poradze sobie z dwójką dzieci.Witam poniedziałkowo
Nogi to już mi w d..pę wchodzą za przeproszeniem...nie lubię jak obie dziewczynki mają na 8.00 bo się nie mogę wyrobić z ich szykowaniem i wszystko z rana jest w biegu...musiałam prowadzić je na raty bo już było za 13 min 8.00 a młoda jeszcze włosów nie miała uczesanych bo zamiast normalnie zjeść śniadanie to się chyba nad nim modliła więc najpierw poleciałam szybko do szkoły z pierworodną a potem wróciłam po młodą której już teściowa uczesała włoski i przygotowała do wyjścia...
Potem pojechałam na badania (na czczo) które zleciła mi pani dr endokrynolog...miałam iść do niej na wizytę 16.03 ale że nie zrobiłam w tamtym tygodniu badań to przełożyłam wizytę na 23.03...zeszczuplałam w rejestracji o 148zł a tu jeszcze wizyta też prywatna i ubezpieczenie samochodu do 30.03 mam zapłacić i stomatolog mnie czeka 31.03...wszystko na raz....
w kolejce do laboratorium czekałam pół godziny aż mnie zaczęło ściskać z głodu bo to już 9.30 się zbliżała...potem pojechałam sobie do ciuchlandu ale tak się w nim cenią że wyszłam z niczym...jeszcze nie upadlam na głowę żeby za używanego pajaca czy body dać tyle samo co za nowy
Następnie zaliczyłam wizytę w komisie "Leoś" nic nie kupiłam ale na pewno ich odwiedzę jeszcze raz bo mają ubrania ciążowe więc jak urośnie mi bardziej brzuch to zakupie sobie u nich spodnie
A co by nie było na głodzie później nie jeździłam bo zaraz po wyjściu z Luxmedu poszłam do Lidla po jakąś "zapchaj kichę"...
Jak już dotarłam do domu to musiałam iść do szkoły po Amandę (lekcje miałam do 11.25 a potem to już na świetlicy była) żeby miała czas na odrobienie lekcji i odpoczynek przed wyjazdem na basen...ze świetlicy zabrałam ją i jej kolegę (mam pisemne upoważnienie do odbierania ) i pilnowałam by oboje grzecznie odrobili prace domowe..po 15.00 przyszedł jego tata a my się wzięłyśmy za szykowanie na zajęcia i w ramach oszczędności paliwa wzięłam samochód P. ...może w tym miesiącu dam radę swojego nie zatankować
Po 19.00 dopiero dotarłyśmy do domu...a na zwolnieniu miałam zaznaczone "pacjent musi leżeć"...ciekawe kiedy?
mi w obydwu wyszła dziewczynka ale sprawdzałam sobie na córkach to ze starszą się zgadza a młodsza w jednym wyskakuje jako chłopiecLink do: Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Link do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl