reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Tylko w takim razie jak wsmarowac krem w brzuch ?
Bo ja wlasnie to robie okreznyni ruchami
Malusiolka od ktorego tyg czujesz ?

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

reklama
Zamiast sprzatac to siedzę w necie i wybieram listwy przypodlogowe,kontakty itp. Oj planujemy remont w maju,czerwcu,ale jak sama nie pokupuje to chyba w grudniu bedzie ten remont:) M codziennie mówi:"kochanie,jutro":)

Gabee, czasami się zapomne i masuje. Ale staram się uważać.

Mloda zonka, co lekarz to opinia :)

Happy, gdzieś około 16tc takie świadome. Jeszcze trochę i Ty poczujesz.

Kornela, sama nie zrobisz, to nic nie będzie. Hehe.. standard u panów "jutro".

Ja już po obiedzie. M zrobił zapiekankę z makaronem i teraz musiał na parę godzin do pracy jechać. Wróci na kolację i dziewczynki wykąpie :)

Witam po południu!
Mamusia oj współczuję bólu zęba.
Malusiolka odpoczywaj. Super masz męża. Az zazdroszczę. Ja że swoim się poklocilam i taka jestem zła, że masakra.
Miłego weekendu :)

Mnie moj dzis tez w.k.u.r.w.i a az nie moge na niego patrzec. Cale szczescie poszedl z synem na rolki

Witajcie! Mnie mój mąż też tak denerwuje, że nie wytrzymam. Wziął się za sprzątanie, ciągle mi coś wymyśla i nie bierze pod uwagę, że nie mam siły wszystkiego na raz porobić. Schowałam się na drugim końcu domu z garścią cukierków :D
O właśnie u mnie m.in. tez o to poszło. Ku.... nie rozumi, ze nie daje rady posprzątać całego domu od razu tylko muszę co chwila odpocząć. Zatluklabym dosłownie go dzisiaj. Az mnie trzęsie.

Mnie moj dzis tez w.k.u.r.w.i a az nie moge na niego patrzec. Cale szczescie poszedl z synem na rolki

A my mieliśmy do znajomych iść. Pewnie pojdziemy bo głupio odmówić tak nagle. Tylko jak się poklocilismy to nie widzę jakoś tego wieczoru.

reklama
Do góry