sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
gabeee WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego!Też mam dzisiaj urodziny no popatrz to świętujemy razem
STO LAT STO LATTeż mam dzisiaj urodziny no popatrz to świętujemy razem
Ja w poprzedniej miałam duża nadwagę i przytyłam tylko 11 kg w tej już z mniejszą startowałam ale jakby liczyć od początku ciąży czyli pierwszych dwóch tyg to już 8 przytyłam.. Po drodze były święta i do 9 tyg byłam bardzo aktywna fizycznie więc mam nadzieję że chociaż połowa to woda bo mam tendencje do zatrzymywanie wody. W każdym razie w tej chwili brakuje mi 5 kg do wagi startowej z poprzedniej ciąży.. Mam nadzieję że teraz jak zacznie się sezon na warzywa to uda mi się nie przytyć dużo.. W ogóle coś mnie ostatnio odrzycilo od mięsa wolę warzywa i owoce..i czekoladęBo miałam duża wagę startowa.
A w pierwszej ciąży przytyłam 26 kg i ważyłam tyle, co teraz początkowa.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dziewczynki, a skoro już tak o jedzeniu to ile przytyłyście od początku?