Paulinka.1232
Fanka BB :)
Happymum widzisz mówiłam że będzie ok ,
jaka masz dawkę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jadę jutro na wizyte ale mój gin ma usg na którym nie ma głośnika. Chyba, że sobie wymienił na nowe![]()
A czemu szkodliwe? tzn co miałoby być szkodliwe?Acgug - ja nie słyszałam, lekarka powiedziała, że to szkodliwe i w tak wczesnej ciąży się nie słucha, dopiero później, ale nie wiem kiedy dokładnie.
Hej Dziewczyny! Ale piszecieTrudno za Wami zadąrzyć
Bulkaasia bardzo, bardzo mi przykro. Nie wiem co powiedzieć. Tulę Cię mocno :* bądź silna :*
Ja jestem już po drugiej wizycie u gin. Nie robiła teraz usg, żeby nie męczyć Maluszkaale mam wszystkie wyniki badań i są jak najbardziej ok. Trochę się przestraszyłam toksoplazmozy, bo wyszła jakaś obecność, ale gin mi wytłumaczyła, że chodzi o to że kiedyś przechodziłam toksoplazmoze, ale organizm wytworzył przeciwciała i nachwilę obecną już jest wynik ujemny
ale szczerze mówiąc było wysokie stężenie bo ok 350 jednostek wiec za trzy tygodnie powtórzę badanie
Ogólnie mam fajną ginekolog i to NFZ więc super
Dziewczyny czy Wy w poprzednich ciążach wybierałyście się na USG genetyczne między 11 a 12 tygodniem??
Pozdrawiam Was gorąco