reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Wow!A ja mam nadzieję, że w tej ciąży za dużo nie przytyje. Z córką przybyło mi 34kg. Na szczęście rok po porodzie wróciłam do swojej wagi.
Ja przytylam 10 kg
HappyMum89
Rowniez trzymam kciukiKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
HappyMum89
W 8smymAestima - no właśnie nie wiem czy to nie za dużo. Niby jem zdrowo i często.....więc powinno być ok. Jutro się dowiem.
A jak to jest jak jutro mam 7t1d to mówię, że jestem w siódmym tc czy już 8-mym? I np. w internecie patrzeć mam na rozwój zarodka w siódmym czy ósmym tygodniu? Bo zgłupiałam
anik.
Mama Krzysia :)
anik.to się tak da? 5 kg? Marzenie ja z synkiem 20 kg. Startowalam z wagi 55kg a teraz niestety waga większa znacznie... ale tez doeta i leki (metformina)
bulkaasia&&&&&! To juz nie plamienie, muszą cos zrobic jak takie duze krwawienie. Bo to moze byc z torbieli, nadżerki, krwiaka. Oby nic powazniejszego! Informuj nas kochana.
Moja mama w ciąży ze mną przytyła 4 kg... więc jest dla mnie motywacją
Acgug
Bardzo mi przykro. Trzymaj się KochanaDziewczyny, lekarz stwierdził poronienie , za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzę Wam szczęśliwych rozwiązań.
gosia2808
Bardzo mi przykro;( trzymaj sie kochana .. Ktory to tydz ?Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie , za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Kornelia38
Zaciekawiona BB
Bardzo ale to bardzo mi przykro, nic co napiszę w tej chwili Cię nie pocieszy więc nawet nie próbuję...mocno, mocno przytulam i myślami jestem z Tobą...Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie , za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
reklama
Bardzo mi przykro Trzymaj się mocno.Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie , za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Ja w ciąży z synkiem przytyłam 20 kg, choć to było ważone dzień przed porodem, a byłam już wtedy dosć spuchnięta