reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aestima - no właśnie nie wiem czy to nie za dużo. Niby jem zdrowo i często.....więc powinno być ok. Jutro się dowiem.

A jak to jest jak jutro mam 7t1d to mówię, że jestem w siódmym tc czy już 8-mym? I np. w internecie patrzeć mam na rozwój zarodka w siódmym czy ósmym tygodniu? Bo zgłupiałam :D
W 8smym:)

anik.to się tak da? 5 kg? Marzenie :) ja z synkiem 20 kg. Startowalam z wagi 55kg a teraz niestety waga większa znacznie... ale tez doeta i leki (metformina)

bulkaasia&&&&&! To juz nie plamienie, muszą cos zrobic jak takie duze krwawienie. Bo to moze byc z torbieli, nadżerki, krwiaka. Oby nic powazniejszego! Informuj nas kochana.

Moja mama w ciąży ze mną przytyła 4 kg... więc jest dla mnie motywacją :D

Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie :hmm:, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzę Wam szczęśliwych rozwiązań.

Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie :hmm:, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Bardzo ale to bardzo mi przykro, nic co napiszę w tej chwili Cię nie pocieszy więc nawet nie próbuję...mocno, mocno przytulam i myślami jestem z Tobą...

reklama
Bardzo mi przykro :frown: Trzymaj się mocno.

Ja w ciąży z synkiem przytyłam 20 kg, choć to było ważone dzień przed porodem, a byłam już wtedy dosć spuchnięta :)

Do góry