reklama
Martya
Fanka BB :)
Jane - Ty powinnas mieć wózek Jane
ja tylko raczej 3w1 szukam. Ten Bebetto fajny nawet - fajnie się składa.
czechow - jak w stanie idealnym, nie widać zniszczeń to zależy jaka była cena pierwotna - wg mnie połowa ceny za stan idealny to dobra cena. To jest ten co ja wstawiłam, tylko ten jest 2w1 a nie 3w1.
Myslę, że trochę za drogo chce jak za 2w1. Musisz go obejrzeć i ocenisz sama.
Bebetto tez oglądałam, fajny jest Ale wydawał się ogromny
mloda zona
Czyżbyś sciagnela aplikacje mama? :-)Tak zgadzam się ze torebka śliczna :-)
W moim guście.
Ja ubrania mam
Ściągnęłam super aplikacje
Ja wolę ciut dołożyć i mieć nowy. Ale jeśli komuś zależy na Maxi Cosi to czemu nie Choć dla mnie ta marka jest przereklamowana.
Szczerze powiedziawszy to wisi mi i powiewa czy będzie Maxi Cosi - jest niezłe ale nie ma co przeżywać
Nie szczególnie zależy mi na nowym, na następne dziecko się już nie piszę a różnicę wolę wydać na meble czy ine rzeczy.
sky hahaha a wiesz, że chciałam go kupić ale to na hiszpańskie klimaty anie na nasze wypizdowa bardzo skąpo zabudowany ten wózek jak na mój gust choć faktycznie design mają bardzo fajny
czechow zależy w jakim stanie ten wózek ale za taką ceną albo nie dużo więcej możesz mieć nowy...no chyba, że ci nie zależy żeby był nowy
Podobno w bardzo dobrym ale wiesz jak jest. Nie chce zawracać pupy dziewczyny jeśli nie wiem do końca jak podejść do ceny. Nie zależy mi na nowym, wiem że wózki (w szczególności po jednym dziecku) raczej są w dobrym albo bardzo dobrym stanie. Dla mnie ważniejsze jest by był funkcjonalny i lekki (w miarę chociaż)
SKY
Ja właśnie Murę 4 miałam i mój M nie chce innego
a ja.... jak to baba - bym chciała jednak porozglądać się za innym
ten szary Pascal mi się spodoba z tych Bebetto Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - PASCAL
ten szary Pascal mi się spodoba z tych Bebetto Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - PASCAL
annam03
Zgłosiłam jużCzy da się to gdzieś zgłosić? Do administracji babyboom np.?
reklama
Ja właśnie Murę 4 miałam i mój M nie chce innego
Czy spacerówka rozkłada się na płasko, nie mogę znaleźć info