reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Milego dnia dziewczynki ;)
W koncu wolny weekend. Zamiast spac nadrabiam bb.
Kasiamarysia trzymam kciuki ;)
U mnie pogoda nie specjalna.
Co do jedzenia dzieci to moja do 2 lat nie jadla miesa ale wszystkie warzywa byly ok. Pozniej jej sie to zmienilo i teraz jest z tym gorzej. Ale nie narzekam.
Kolezanka ma wiekszy problem bo od 4 lat mlody nie chce gryzc. Nawet czekolady czy chrupka nie wezmie do buzi bo trzeba jakos dac mu rade. Je tylko miksowane zupy i jogurty. Chodza z nim do psychologa psychiatry i nic. Wszyscy mowia ze wystarczy przeglodzic i maja tysiace pomyslow a zaden sie nie sprawdza. Nie moze go poslac nawet do przedszkola. Wakacje zawsze ze swoim wyzywieniem bo blender to podstawa. Masakra.
W pracy musze powiedzec o ciazy bo dyr chce zebym zaliczyla delegacje. Kedna do Poznania wiec jeszcze ujdzie. Druga nad morze wiec tyle godz w aucie nie ma szans. I to jedna po drugiej. Pol dnia na przepakowanie ciuchow. Powiem jej to pojedzie inny pracownik. Ciekwae co powie. W maju mialam podpisywac podwyzke wiec pewnie nie dostane :(

reklama
Myslalyscie juz o macierzynskim? Idziecie na roczne? Ja chyba pojde tylko na 14 tygodni bo tym razem moj M tez chce zajmowac sie dzidzia i chce isc na maciezynski. Nie wiem co zrobie ale nie chce go odsuwac to moze dam mu szanse ;) poprzednim razem sie nie bardzo angazowal. Jak trzeba bylo to byl i robil ale tak sam od siebie to dla mnie nowosc. Zobaczymy.

Witajcie :) u mnie masa roboty ostatnio , masakra wręcz , nie mam chwili dla siebie nawet :) dzis tez na pełnych obrotach będę sprzatac :D
Życzę Wam miłego weekendu

Dzień dobry mamuśki :p

Nie dziękuję, żeby nie było zapeszyć oczywiście :-)

Niunians może właśnie ze względu na ciążę dostaniesz podwyżke.

Ja nie mam wyjścia co do macierzyńskiego, bo nie pracuje. Kamil załatwil sobie urlop w sierpniu, wiec tatusiowego nie dostałe we wrześniu. Aj tylko mnie zdenerwował tym.

Gabeee ooo tak :-D fajny smoczek.

PTANKO:

Wiem, że mamuś z dwójką dzieci jest tu niewiele ale czy są tu takie które mają dwójkę urodzone przez cc?

Jak tam wasza blizna? Czy zdarzają wam się sytuacje kiedy was ciągnie?

reklama
KasiaMarysia trzymam kciuki.:)

Wróciłam z badan,zobaczymy jak moja tarczyca. Juz trzeć raz powtarzam.

Dziewczyny w ciazy można pic melisę codziennie? Ja chyba musze bo jestem tak nerwowa. M potrafi mnie wyprowadzić z równowagi krzywym spojrzeniem.

Do góry