Minimousedot
Fanka BB :)
Nie uslyszalam od niego jeszcze nic milego... wiec watpie zeby to sie zmienilo
A ktory Ci wychodzi od ostatniej miesiaczki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie uslyszalam od niego jeszcze nic milego... wiec watpie zeby to sie zmienilo
Super cieszę sięMelduję się po wizycie
Maskara myślałam że już pod gabinetem korzenie zapuszczę ...miałam mieć u usg o 14.30 a weszłam do gabinetu dopiero o 15.50 takie z deka małe opóźnienie było
To moja trzecia ciąża ale dopiero pierwszy raz miałam tak maltretowany brzuch podczas tego badania
Na początku pani dr z ponurą miną wpatrywała się w monitor nic nie mówiąc...machała tylko tą głowicą po moim brzuchu i miejscami tak nią cisnęła że aż bolało...nawet na boki kazała mi się przekręcać...wyglądało to jakby nie mogła określić czy dziecko żyje i tym zachowaniem mnie jeszcze bardziej zestresowała na szczęście na koniec pokazała mi maleństwo mówiąc że wszystko jest w porządku prawidłowo widoczna jest kość nosowa, kręgosłup, serduszko, żołądek..nóżki, rączki..
z gabinetu wyszłam uśmiechnięta od ucha do ucha
Moje maleństwo ma 68,3 mm co odpowiada na równo 13 tydzień także ładnie dzidzia przybiera