AnusiaP
Fanka BB :)
Kasia ja też widzę tylko Twój suwaczek i 10 tydzień na nim.Ja na tel widze tylko wlasny i data sie zmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia ja też widzę tylko Twój suwaczek i 10 tydzień na nim.Ja na tel widze tylko wlasny i data sie zmienia
KasiaMarysia to masz teraz przejścia z tym rozwodem, ale tak jak dziewczyny pisały lepiej, żebyś zaczęła to już załatwiać, póki Twój mąż też chcę załatwić to polubownie. Bo jak zobaczy brzuszek to też niewiadomo jak zareaguje, może mu się coś odwidzi, choćby dla zasady. W końcu wyjdzie na to, że się mylił i jesteś płodna, problem był z jego strony, a on go bagatelizował. Im szybciej, tym lepiej, będziesz miała lżejszą głowę :-) no i z ojcem dziecka będziecie spokojnie żyć, bez obaw, że ktoś może Wam robić jakieś trudności.
Swoją drogą, Twój mąż wie, że jesteś z kimś innym?
Aluśka to oczekiwanie na kolejne wizyty jest okropne ;-) czas niby tak szybko leci, a jeśli chodzi o usg to dłuży się niesamowicie ;-) ale już bliżej niż dalej na szczęście :-)
Czy wiesz może czy dostanę jakąś kasę skoro byłam w szpitalu? I to nie była diagnostyka? Nie mogę znaleźć dokumentów, w pracy nic mi niedowiedza a PZU nie mogę się dodzwonić
To tymbardziej nie czekaj, tylko składaj dokumenty czym prędzej. Powodzenia, żeby wszystko szybko udało się zakończyć :-)Nie wie i się nie dowie. Ja jestem trochę przy sobie więc może nie będzie znać. mam nadzieje.
Zgadzam się ze czekanie się dłuuuuzy i to bardzo.
Tosia pięknie :-) robiłaś na tel czy kompie?Już wiem jak wkleić Dziękuję za pomoc!
Nic nie wiem Kochana. Nic mi nie mówią. Nawet jak poszłam prywatnie nie chciała mi usg zrobić, bo nie ma za dobrego sprzętu tego dooplera czy ktoś tak i nie będzie mogła dać posłuchać serca. Powiedziałam ze chce serce zobaczyć no i zrobiła mi przez brzuch. Uspokajala mnie ze te klucia są dlatego ze macica się rozciąga.A jakie masz ostatnie wymiary CRL? KasiaMarysia