KasiaRo
Fanka BB :)
Na telefonie tez moznaTosiu musisz sobie zrobić na stronie, później wkleić adres URL ale tego pewna nie jestem . Na komputerze to trzeba zrobić :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na telefonie tez moznaTosiu musisz sobie zrobić na stronie, później wkleić adres URL ale tego pewna nie jestem . Na komputerze to trzeba zrobić :-)
Om to miesiączka. Ja też mam przesunięte o 1 dzien.
Mój nic nie dostanie z firmy bo nie pracuje na umowę o pracę. Ja na szczęście jestem ubezpieczona.
A właśnie czy któraś z Was ma grupowe ubezpieczenie w PZU?
Na telefonie tez mozna
My oglądamy 2 pokojowe mieszkania, ale 3 pokojowe jak będzie nie dużo droższe to może się skusimy
Dziewczyny wasi mężowi z zakładu pracy dostaną pieniądze za to ze urodzilyscie dziecko?
chodzi o to że termin porodu i wiek ciąży liczony jest od dnia ostatniej miesiączki czyli mi wychodzi 11 tydzień dziś dokładnie ale owulacja i co za tym idzie zapłodnienie jest już indywidualne. Standardowo przyjmuje się że owulacja jest w połowie 28 dniowego cyklu czyli ok 14 dnia ale ja np miałam dopiero w 22 dniu a cykle mam 30 dniowe ...więc automatycznie zapłodnienie się przesuwa i termin porodu też. Chodzi tu głównie o to żeby ustalić dokładny termin porodu bo mi na 100% się przesunie do przodu bo moja dzidzia na pewno nie ma 11 tygodni.Ja 3 zobaczę małego wczoraj Pani doktor mówiła ze widać nosek
Dziewczyny co to znaczy ze z usg wychdzi 12 tydz i 2 dzień a z OM. To 12 i 1 dzień?
Om to miesiączka. Ja też mam przesunięte o 1 dzien.
Mój nic nie dostanie z firmy bo nie pracuje na umowę o pracę. Ja na szczęście jestem ubezpieczona.
A właśnie czy któraś z Was ma grupowe ubezpieczenie w PZU?
chodzi o to że termin porodu i wiek ciąży liczony jest od dnia ostatniej miesiączki czyli mi wychodzi 11 tydzień dziś dokładnie ale owulacja i co za tym idzie zapłodnienie jest już indywidualne. Standardowo przyjmuje się że owulacja jest w połowie 28 dniowego cyklu czyli ok 14 dnia ale ja np miałam dopiero w 22 dniu a cykle mam 30 dniowe ...więc automatycznie zapłodnienie się przesuwa i termin porodu też. Chodzi tu głównie o to żeby ustalić dokładny termin porodu bo mi na 100% się przesunie do przodu bo moja dzidzia na pewno nie ma 11 tygodni.
Rozumiesz o co mi chodzi??
Dziś mam wizytę to się dowiem o ile się przesunie termin porodu.
ja mam