reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
emi_ka, tak. A co?:)

Sreberko, najważniejsze że dzidza rośnie.

Hess, pokarm sam leci. Do trzeciej doby ma się siare, a później może lecieć i to dużo :p Niby wchłania wkładka mleko, ale trzeba co jakiś czas zmieniać, bo aż tak nie wchłaniają.

Ostatnio jak byłam na wizycie była dziewczyna z maleństwem do kontroli i po prostu miała zalane pół bluzki, nie myślałam że to aż tak może lecieć

reklama
Sreberko niech maleństwo rośnie zdrowo:-) :)
W dniu narodzin nie jedno wrześniowe dziecię jeszcze przegoni z wagą;-) ;)
HappyMum89 szkoda że jednak nie przedłużyli Ci umowy :confused: ale dobrze że chociaż zasiłek chorobowy Ci przysługuje a po urodzeniu to chyba będziesz mogła się starać o te 1000zł na dziecko przez pierwszy jego rok życia bo to przysługuje osobom bezrobotnym, studentom i osobom na umowę o dzieło:confused:
https://www.google.pl/search?q=1000...&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=JHnDVur8EqT76ATN5ZTQDw
anik obyś szybko doszła do siebie:confused:
Hess wkładki laktacyjne to niezbędna rzecz każdej karmiącej mamy :rofl2:
Ich jakość zależy od producenta :sorry2:
Martya jak się dziecko dobrze przyssie do piersi a potem ją nagle puści to nie raz taki jest mocny strumień mleka że pryska dziecko po buzi :laugh2: przetestowałam z pierwszą córą :laugh2:

Do góry