reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Mollu_88 tu nie chodzi o pieniądze, proszę nie wypowiadaj się za mnie. Czy ja powiedziałam że mi szkoda? Stać mnie i na badania i na misia szumisia. Nie zamiaru się tłumaczyć, a w tej chwili to wsiadłyście na mnie.

reklama
Dziewczyny, jak czujecie się w tym pierwszym trymestrze ciąży? Też macie mdłości, bóle głowy , zawroty głowy czy ogromną senność? A może należycie do tych szczęściar ,które czują się wyśmienicie? :)

Martya nikt na Ciebie nie siada. Jestem tu na Wrześniówkach od początku, a jeszcze żadna z nas do żadnej nie napisała "Twój problem"...i stwierdzam tylko, że nie podoba mi się to jak piszesz, a mam do tego prawo

Ja jestem senna i niestety mdli mnie. Chociaż w tej ciazy duzo mniej wymiotuje wiec cieszę się:)
W poprzedniej schudlam 4 kg na starcie.

Molly dokladnie tak samo pomyslalam w sprawie zakupow;) zreszta zagadac sie tu mozna na smierc, faktycznie niech kazdy zrobi jak mu serce i rozum podpowiadaja!

ckai3e3kikq3p3qp.png

SaraM93 ja oprócz zmęczenia nie odczuwam żadnych dolegliwości. A Ty jak się czujesz? :)

Na początku miałam bardzo wyczulony zapach , nie mogłam wejść do kuchni , czy się wyperfumować. Teraz jest troszkę lepiej, ale nadal nie mogę popisać się w kuchni i gotować, mam słaby apetyt :( Prócz tego mdłości, prawie codziennie , ogólne zmęczenie ( spałabym cały dzień) do tego od paru dni mam zawroty głowy ...
Cóż trzeba wszystko przetrwać dla maluszka :)))

reklama
Ja jestem senna i niestety mdli mnie. Chociaż w tej ciazy duzo mniej wymiotuje wiec cieszę się:)
W poprzedniej schudlam 4 kg na starcie.

Do góry