reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Od 2miesiaca życia zaczęły się znikąd ataki padaczkowe,miesiac temu wyszła wada genetyczna metabolizmu,jutro do szpitala na obserwację a w pn mają zrobić rezonans chociaż mi kicha i nie wiem czy się uda, a kolejki na rezonans sa okrutne ;(

Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co powiedzieć mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy że malutki będzie zdrowy życzę Wam tego z całego serca Musi być Ci ciężko a człowiek czasem narzeka bo dziecko czasem marudzi i nie może niczego zrobić aż mi wstyd
Skąd się biorą te choroby zwłaszcza u takich maluszków aż serce boli żeby ukłuc takie maleństwo a co do rezonansu to wiem bo mój mąż czeka już pół roku na rezonans i już miał termin dwa tygodnie temu a wciąż mu przekładają bo była awaria aparatu i teraz nadrabiaja i wszystko po przesuwali To trzymam kciuki za was i oby badanie wyszły pomyślnie

Torunianka93 trochę rozumiem przez co przechodzisz bo ja miałam też problem ze słuchem u mojego szkraba. Na szczęście skończyło się dobrze i wszystko jest ok. Wierzę że u ciebie też tak będzie ! Taki pobyt w szpitalu może mieć swoje plusy bo przynajmniej zrobią wam wszystkie badania i za darmo. Tak byś musiała jeździć i pewnie płacić. Trzymaj się mocno i kochaj swoje małe maleństwo ponad wszystko bo teraz dużo tej miłości potrzebuje od mamy :)

Torunianka93 - Dużo siły i zdrówka ! Będzie dobrze zobaczysz :) Ja też słyszałam że ma nie być 5w1 zresztą ostatnio np we Wrocławiu był problem z zamówieniem 6w1 ( w tych tańszych aptekach) .

Majorcia nie wiem czemu ale 62 i 6400 to wcale nie dużo ...

Też zakładam pampersy 3 ale powoli zaczynają być ciasne. Kupsko tylko czasem wyjdzie bokiem ale bardziej chodzi o miejsce wokół nóżek ;)

RIELLE patrzyłam na siatkę centylowa jest w książeczce zdrowia i mała moja rozwija się prawidłowo ona ma takie paplaki na twarzy ale to chyba bardziej wynika z jej urody Nie przejmuje się każde dziecko rozwija się swoim rytmem Moi chłopcy byli więksi koło 6 miesiąca a potem jak zaczęli raczkowac to wyszczupleli To pediatra twierdzi że ona jest taka pulchniutka dla mnie jest ok akuratnia

Co do szczepionek to ja nic nie wiem ja idę do przychodni i tam płacę po szczepieniu za szczepionkę niczego nie kupuję w aptece

Każde dziecko rozwija się w swoim tempie. A majorci córeczka to jak na dziewczynkę przystało jest po prostu zgrabna ;) Jeszcze pewnie dogoni nie jednego chłopczyka :)
U nas wczoraj wielkie wydarzenie. Synek zaczął wstawać do siedzenia z pozycji leżącej no i teraz ciągle by chciał siedzieć najlepiej na kolanach mamusi. Sięga wtedy po wszystko co tylko zobaczy. A matka wariatka ;) przeżywa to razem z nim <3

Wiem wiem dziewczyny każde dziecko rośnie i rozwija się swoim rytmem

Jabluszkowa super moja narazie nie dźwiga się ale w łóżeczku obraca się jak chce jest teraz na etapie podnoszenie pupy do góry

reklama
Do góry