reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Majorcia mój synek 62 rozmiar miał jak się urodził. Teraz nosimy 74 ale tylko takie wieksze bo w niektóre nie wchodzi i 80.
Też byłam dzisiaj na szczepieniu. Maluśki strasznie to zniósł.... Gorączka, opuchlizna, jeden wielki ryk. Dopiero teraz zasnąl. Cały dzień się meczyl :/
Też byłam dzisiaj na szczepieniu. Maluśki strasznie to zniósł.... Gorączka, opuchlizna, jeden wielki ryk. Dopiero teraz zasnąl. Cały dzień się meczyl :/
J
Jabłuszkowa
Gość
A i lekarka mi powiedziala że wprowadzanie nowych pokarmów nigdy nie zaczynać od jabłuszka i marchewki bo są słodkie i później dziecko nie chce innych pokarmów. Ale to tylko tak wspominam wam co mi powiedziano
Torunianka ja urodziłam 20 września za 4 dni kończymy 5 miesięcy Mnie lekarka dzisiaj powiedziała że coś ostatnio marchewka bardzo uczula i że lepiej dawać odrazu zupki jarzynowe bo wszystkiego jest po trochu i że lepiej przyzwyczaić A co do wagi to mi się pytała czy moi synowie też byli tacy pulchni jak ona
Ostatnia edycja:
Torunianka93
Fanka BB :)
@Majorcia a to dziwne..my mamy 4mc i 4dni, jednak jak sie urodził był problem z wagą. Obecnie ma około 7 kilo,pewnie coś koło 6.8 jutro do szpitala idziemy to się dowiem dokładnie. Nosi 68od 2tyg , a około miesiąca pampersy 4 bo nie zamieściłabym w 3,zwlaszcza jak idzie solidna kupa
Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom
Jabluszkowa bardzo się cieszę że malutki dobrze słyszy czyli miałaś dobre przeczucia
Szkoda tylko że musiałaś się aż tyle denerwować ale to i tak najważniejsze że jest wsio w porządku
Moja na szczęście dobrze znosi szczepienia nie goraczkuje następne szczepienia dopiero koniec października
Szkoda tylko że musiałaś się aż tyle denerwować ale to i tak najważniejsze że jest wsio w porządku
Moja na szczęście dobrze znosi szczepienia nie goraczkuje następne szczepienia dopiero koniec października
Torunianka93
Fanka BB :)
A to prawda że już nie będzie szczepionek 5w1?
Młody ma póki co odroczony, ale co potem brać nie mam pojęcia
Młody ma póki co odroczony, ale co potem brać nie mam pojęcia
reklama