reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
hej
moj maluszek 20 tyg 70 cm i 7700 g
nocki rożne minimum 3 pobudki na cycka
smoczek i butelka blee ale podałam już marchewkę i dynie i smakują

U nas zaczął się okres : Mama muszę cię widzieć ! Normalnie przy wyjściu do toalety towarzyszy mi histeria Małej. U nas Gośka uwielbia suchą bułkę. Wiem że za wcześnie ale normalnie zajada i krzyczy jak jej się nie da.
Przy okazji ja nie mogę ćwiczyć ze względu na kręgosłup. Jutro mam prześwietlenie całego :(
A jak u Was ?

Ja bym tej suchej bułki nie radzila..
Dziewczyny super ćwiczenia na uda i brzuch na Youtube trwa 20 minut ale jest wycisk - Natalia gacka dla początkujących uda i pupa. Rewelacja a to tylko 20 minut co 2/3 dzień :-)
Mój maluszek to sobie tak czoło wydrapal dzisiaj :/ i jest faza: nie będę spal w dzień. Już mi brakuje sil czasami bo widzę że chce spać a jak tylko go lulam i tule do snu to on placze mocno. No i proszę was o kciuki 14 lutego bo mam badanie uszka kolejne....

Witam się i ja u nas ostatnie dwa tygodnie nie były za ciekawe walczyliśmy z grypa a malutka miała powiklanie po grypie i zeszło jej na oskrzela do tej pory jesteśmy na antybiotyku
Zazdroszczę Wam że wasze dzieci interesują się jedzeniem moja nic nie chce oprócz cyca nawet herbatki nie mogę w nią wmusic
Moim zdaniem jak dziecko coś podjada i nic mu nie jest to trzeba powoli podawać niech poznaje smaki a wiem że nie tak dawno kazano podawać kaszki manne dość wcześnie żeby przyzwyczajać dzieci do glutenu te wytyczne odnośnie karmienia co chwilę się zmieniają i by zwariował myślę że każda wie co dla jego dziecka jest dobre

Kurcze chętnie bym pocwiczyla ale jakoś brak mi samozaparcia i lenistwo bierze górę

reklama
Do góry