reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja Ci nie pomogę jedyne co mogę Ci polecić to brzuszki jakiś pas wyszczuplajacy no i oczywiście dieta czyli jak najmniej potraw z białej mąki zero cukru natomiast dużo warzyw ryb i chudego mięsa kasze a po jakimś czasie powinno być widać efekty ja tak robię i działa tyle że potrzeba czasu na efekty

reklama
To jest zestaw ćwiczeń. Trwa około 40 minut. Tylko trzeba systematycznie to robić. Ja cwiczylam 3 razy w tygodniu, teraz dwa razy i już mi to super idzie. Początki to były straszne, brak kondycji. Już mam brzuszek prawie jak przed ciążą. I pupa też się ładniejsza zrobiła ;) ogólnie polecam wszystkim bo ja widzę że to działa :)

Jabłuszkowa jak ty to robisz ? Ja od 1,5 miesiąca codziennie ( ze trzy razy miałam przerwę po 2 dni ) albo biegam 40 minut albo skalpel. I jedynie co to faktycznie mniej obwisła jestem. ale jak było 7 kg nadwagi tak dalej jest... A nie jem dużo i słodycze też ograniczyłam do minimum :(

Na mój brzuszek to podzialalo. Mam tylko jeszcze taka brzydka kreskę po brzuszku ciazowym ale to ponoć zniknie samo. Może dorzuć jeszcze serię samych brzuszkow ? Wiem też ze sa takie aplikacje na telefon do cwiczen ale nie korzystałam jeszcze z żadnej. Jest też taka metoda ze chyba po 17 się nic nie je, tylko woda i tez można trochę kilogramów z czasem zgubic. Ale prawda chyba taka ze dużo zalezy od genów. Trzymam kciuki za ciebie w walce ze zbednymi kilogramami :)

Jabluszkowa dziękuję bardzo . Zamówiłam do tego jeszcze te african mango i mam nadzieję ze pomoże bo inaczej naprawdę sie do końca załamie już mam lekką depresję a co po takich wysiłkach jak nic mi nie pomoże. A co tam u was laseczki ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry