reklama
Maruda202 nie martw się jak będziesz w domku laktacja się napewno unormuje . A jak Ty się czujesz po cc ? Ja mam nadzieję ze u mnie w szpitalu tak długo nie trzymają po cc bo zwariuje [emoji53]
No wiadomo,nie ma jak w domu ale wole tu siedziec tyle ile trzecba niz wyjsc szybko a potem bujac sie po szpitalach hdyby cos nie tak bylo ze mna czy dzieckiem.A tak jestesmy razem nawet gdyby cos bo z zasady wypuszczaja razem matke i dziecko nawet gdy tylko jednemu cos dolega.A tak jak juz wyjdziesz to na polozniczy nie wrocisz wiec albo szpital dla dorosłych albo dzieciecy no i rozłąka,eh nie chce nawet myśleć.Wiec tak ode mnie to naprawde polecam nie wyrywac się na gwałt do domu tylko upewnić że wszystko jest jak należy.
Rosie zazdroszczę to powodzenia
A cc bedziesz miala? Ja na 30.09 termin i jak nic sie nie zadzieje to 08.10 do szpitala a to jeszcze czasu a czasuu i sie dluzy
Dzieki dzieki , nie wiem jeszcze jak wszystko sie potoczy planowo ide na wywołanie i bedzie możliwość w wodzie tak jak chciałam ale tylko jesli z
Mała bedzie wszystko wporzadku , jesli nie to możliwość cc bedzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A sama cesarka-no cóż jak same wiecie gdybym miała wybór to rodziłabym naturalnie no ale jest jak jest...No boli,wszak to operacja no i narusza wiele powłok w brzuchu,szwy ciągną a ruszać się trzeba rzeby zakrzepów nie było no i by blizna dobrze się goiła,poza tym co najważniesze trzeba się szybko uruchomić żeby móc opiekować się dzieckiem.Zaciskasz zęby i tyle,nie ma rady.
Maruda202 właśnie się boję o ten ból po cc ale czego się nie robi dla dziecka niestety będę musiała jutro będę wiedzieć co i jak eh trzymaj się tam [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Maruda202 właśnie się boję o ten ból po cc ale czego się nie robi dla dziecka niestety będę musiała jutro będę wiedzieć co i jak eh trzymaj się
Nie ma tego złego,napewno dasz rade,ale nie bede cię czarować że to hasanie po łące
Maruda202 wiem i dobrze że jesteś szczerą haha [emoji5]a jak jedzenie po cc
Zaraz po cieciu bylam na sali pooperacyjnej przez dobe i tu sie nie je nic,jak znieczulenie zaczyna puszczac to mozna pic po łyku niegazowanej wody.Przed przeniesieniem na oddział dostałam pierwszy posiłek-akurat to było śniadanie bo ja miałam wcześnie ciecie robione-bułka,masło,dżem i biały ser i powiem że było to jedno z pyszniejszych rzeczy jakie jadłam haha.A na oddziale dania nieco sie różnią od tych dla rodzących sn,są bardziej lekkostrawne co by jelita pracowały-np inny zestaw surówek,niezabielana zupa,inne pieczywo.Jadłam wszystko co dali i poki co nie miałam problemu
Maruda202 eh dziękuję za info . Stresuje się dlatego tak wypytuje ale co szpital to inne zwyczaje pewnie [emoji53]
reklama