reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
u nas wszystko w porządku. Maly dosc aktywny w ciagu dnia a w nocy budzi sie srednio 2x na szame. Ja czuje sie swietnie, latam jakbym nie rodzila. Szwu wcale nie czuje, prawie juz sie rozpuscil, za to hemoroidy daja popalic :/
no i ten pepek u malego... jeszcze ma kikuta ale ledwo sie trzyma, jednak lekko podkrwawia.

Maruda202 nie martw się jak będziesz w domku laktacja się napewno unormuje . A jak Ty się czujesz po cc ? Ja mam nadzieję ze u mnie w szpitalu tak długo nie trzymają po cc bo zwariuje [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Majorcia :)
U mnie nic się nie dzieje. Zostalo 9 dni do terminu .
Hej,jestem z forum pazdziernikowego chociaz mam termin na 30.09 mi zostalo 11 dni do terminu porodu i tez nic sie nie dzieje,bylam dzis na pierwszym ktg i zero skurczy...wydaje mi sie,ze przenoszę:( a u Ciebie jak jest jakies bole chociaz czujesz? Ja takie raczej miesiaczkowe ale nie codziennie...jakos sie martwię

reklama
Do góry