reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Tu wydruki, są takie jakby zaszronione 😁

Załączniki

• b468b8c7-e8f4-4924-847e-1b90d0105b0b.jpeg
    b468b8c7-e8f4-4924-847e-1b90d0105b0b.jpeg
    80,6 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Dzisiaj w nocy zaczęłam kaszleć i poczułam kłucie w podbrzuszu... Oczywiście panika! Po chwili przeszło, ale w ciągu dnia zero jakichkolwiek objawów. Bardzo stresuję się przed jutrzejszą wizytą🥺
Mam to samo! Ostatnio ciągle jakoś jestem przeziębiona i podczas mocnego kaszlu też mi się zdarzyło już coś takiego 🙈 też oczywiście panikowałam, ale czekam cierpliwie na kolejną wizytę, bo jak sobie przypomnę ile się stresowałam w poprzedniej ciąży, to nie chcę i tym razem przeżywać takiego stresu...

Mam to samo! Ostatnio ciągle jakoś jestem przeziębiona i podczas mocnego kaszlu też mi się zdarzyło już coś takiego 🙈 też oczywiście panikowałam, ale czekam cierpliwie na kolejną wizytę, bo jak sobie przypomnę ile się stresowałam w poprzedniej ciąży, to nie chcę i tym razem przeżywać takiego stresu...
A co do objawów to u mnie to samo, raz coś jest, raz nic kompletnie, głównie męczy mnie okropna senność rano i zasypiam na stojąco w pracy 🙄

To pisałam chyba rano, że ja jak kichnę to mnie pachwiny bolą i kluje w środku 😂 To więzadła się rozciągają by zrobić miejsce dla naszych bejbikow I rosnącej macicy

No może i klinika na wypasie ale tusz w drukarce na końcówce 😂😂 Nie marudzę i tak bo to moje pierwsze zdjęcia usg 🥰 I już 25 lutego będę znała płeć maluszka 😱

Tak szybko już widać? Mam wrażenie że w ciąży jestem 2 tygodnie, do września jeszcze rok, a ten 25 luty to za dwa tygodnie i już wszystko widać 🤣

No może i klinika na wypasie ale tusz w drukarce na końcówce 😂😂 Nie marudzę i tak bo to moje pierwsze zdjęcia usg 🥰 I już 25 lutego będę znała płeć maluszka 😱
O kurcze to juz płeć? Czyli ja na początku marca poznam🥰 bo teraz mam 8.02 a potem jakoś na początku marca właśnie. Ale super 😁

Zazdroszczę Wam lekkich objawów. Mnie tak dziś przeorało.. przytulaski z WC pierwsza klasa. gardło mam masakrycznie zryte😟 mam problem z przełykaniem śliny tak boli.. oby jutro było lepiej. Mama ma mnie odwiedzić i planuje ja uświadomić 😁

reklama
Mnie czasem zakłuje w podbrzuszu, jest mi zimno, mam nabrzmiałe piersi i w sumie to tyle. Może moja beta jest jeszcze za niska na resztę objawów... Zobaczymy

Do góry