reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
Tu wydruki, są takie jakby zaszronione
Jezu faktycznie, jakby się tusz w drukarce kończył
Owca91
Moderator
Jezu faktycznie, jakby się tusz w drukarce kończył
No może i klinika na wypasie ale tusz w drukarce na końcówce Nie marudzę i tak bo to moje pierwsze zdjęcia usg I już 25 lutego będę znała płeć maluszka
wrześniowamama
Początkująca w BB
Mam to samo! Ostatnio ciągle jakoś jestem przeziębiona i podczas mocnego kaszlu też mi się zdarzyło już coś takiego też oczywiście panikowałam, ale czekam cierpliwie na kolejną wizytę, bo jak sobie przypomnę ile się stresowałam w poprzedniej ciąży, to nie chcę i tym razem przeżywać takiego stresu...Dzisiaj w nocy zaczęłam kaszleć i poczułam kłucie w podbrzuszu... Oczywiście panika! Po chwili przeszło, ale w ciągu dnia zero jakichkolwiek objawów. Bardzo stresuję się przed jutrzejszą wizytą
wrześniowamama
Początkująca w BB
A co do objawów to u mnie to samo, raz coś jest, raz nic kompletnie, głównie męczy mnie okropna senność rano i zasypiam na stojąco w pracyMam to samo! Ostatnio ciągle jakoś jestem przeziębiona i podczas mocnego kaszlu też mi się zdarzyło już coś takiego też oczywiście panikowałam, ale czekam cierpliwie na kolejną wizytę, bo jak sobie przypomnę ile się stresowałam w poprzedniej ciąży, to nie chcę i tym razem przeżywać takiego stresu...
Owca91
Moderator
Mam to samo! Ostatnio ciągle jakoś jestem przeziębiona i podczas mocnego kaszlu też mi się zdarzyło już coś takiego też oczywiście panikowałam, ale czekam cierpliwie na kolejną wizytę, bo jak sobie przypomnę ile się stresowałam w poprzedniej ciąży, to nie chcę i tym razem przeżywać takiego stresu...
To pisałam chyba rano, że ja jak kichnę to mnie pachwiny bolą i kluje w środku To więzadła się rozciągają by zrobić miejsce dla naszych bejbikow I rosnącej macicy
Żonkaa
No może i klinika na wypasie ale tusz w drukarce na końcówce Nie marudzę i tak bo to moje pierwsze zdjęcia usg I już 25 lutego będę znała płeć maluszka
Tak szybko już widać? Mam wrażenie że w ciąży jestem 2 tygodnie, do września jeszcze rok, a ten 25 luty to za dwa tygodnie i już wszystko widać
Owca91
Moderator
Tak szybko już widać? Mam wrażenie że w ciąży jestem 2 tygodnie, do września jeszcze rok, a ten 25 luty to za dwa tygodnie i już wszystko widać
Widać nie, robię ten nieinwazyjny genetyczny z krwi ,,panorama" I on tak jak nifty czy sanco także pokazuje płeć
Zazuzi
O kurcze to juz płeć? Czyli ja na początku marca poznam bo teraz mam 8.02 a potem jakoś na początku marca właśnie. Ale superNo może i klinika na wypasie ale tusz w drukarce na końcówce Nie marudzę i tak bo to moje pierwsze zdjęcia usg I już 25 lutego będę znała płeć maluszka
Zazdroszczę Wam lekkich objawów. Mnie tak dziś przeorało.. przytulaski z WC pierwsza klasa. gardło mam masakrycznie zryte mam problem z przełykaniem śliny tak boli.. oby jutro było lepiej. Mama ma mnie odwiedzić i planuje ja uświadomić
reklama
helianthus
Mnie czasem zakłuje w podbrzuszu, jest mi zimno, mam nabrzmiałe piersi i w sumie to tyle. Może moja beta jest jeszcze za niska na resztę objawów... Zobaczymy
Podziel się: