Hmmm.. no mam na usg odmierzony zarodek, ktory dzien c itd, ale bez opisu jajnikow i o pecherzykach tez nic..A swoją drogą wiesz ze ja bym takiego nie przyjęła? Gin powinien opisywać usg. Żeby było wszystko udokumentowane.
reklama
MamaKrzysia19
Fanka BB :)
na zdjęciach tez jest to wszystko opisaneNadrobilam Was i sie usmiałam zwlaszcza z byc moze blizniakami
Swoją drogą gratulacje dla Was ❤ i chyba na dzis zostala nam jeszcze @Marta_322332 ?
@Otylia. Masz mega dokładną rozpiskę co i jak.. ja tylko zdjęcia dostaje moze gin juz mnie na tyle poznał, ze woli mi tresci nie dawac, zebym nie googlowała, tylko sobie na obrazek patrzyła
MamaKrzysia19
u mnie to samo, tylko lat mam 28Ja mam 31, zdrowa ciąża 1, bez komplikacji, teraz w 2 tez wszystko ok, bez krwawień, poronień. I dostałam skierowanie na obydwa usg prenatalne
MamaKrzysia19
ja po pierwszej wizycie dostałam taka dokładna rozpiskę. Dzisiaj na wizycie Pani doktor tez sobie to wszystko zapisywała (rozmiar jajników itp tez), ale rozpiski już mi nie wydrukowała, tylko zdjęcia dałaHmmm.. no mam na usg odmierzony zarodek, ktory dzien c itd, ale bez opisu jajnikow i o pecherzykach tez nic..
angeliskax
Moderator
Ale mimo wszystko w szpitalu u mnie np. Wymagali opis do usg. Dlatego ja zawsze mówię żeby był opis, bez niego nie wyjdęna zdjęciach tez jest to wszystko opisane
MamaKrzysia19
o widzisz, to nawet nie wiedziałam. W pierwszej ciąży nigdy takiej rozpiski nie dostawałam, wiec tutaj po pierwszej wizycie byłam w szoku, jak dostałamAle mimo wszystko w szpitalu u mnie np. Wymagali opis do usg. Dlatego ja zawsze mówię żeby był opis, bez niego nie wyjdę
Jest tez opcja, ze sa lekarze z duzym sercem i podpinają badania pod cokolwiek, zeby bylo na NFZTo musieli was pod coś podciągać Zobacz załącznik 1485673
angeliskax
Moderator
A niech podpinają hahaha.To musieli was pod coś podciągać Zobacz załącznik 1485673
Ja w tej ciąży wszystko prywatnie bo nie mam z kim zostawić syna rano. A zazwyczaj ranne godziny są na takie badania. A tak to wszystko będę robiła u jednego i git.
reklama
Mama.Grzesia
Wiem właśnie, tylko i wyłącznie dobra wola drTo musieli was pod coś podciągać Zobacz załącznik 1485673