reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Miala ktoras taka sytuacje ? Zawsze drukowalam sobie ze strony diagnostyki wyniki badan a teraz mi sie pojawilo cos takiego wynik nie stanowi dokumentacji medycznej jak taki wydrukowac ?

Załączniki

• IMG_20230117_171457.jpg
    IMG_20230117_171457.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 262
reklama
Miala ktoras taka sytuacje ? Zawsze drukowalam sobie ze strony diagnostyki wyniki badan a teraz mi sie pojawilo cos takiego wynik nie stanowi dokumentacji medycznej jak taki wydrukowac ?
Ja miałam w poprzedniej ciąży. Wynik musisz odebrać osobiście od nich. Ja w końcu wydrukowałam jakiś print screen, ale mi i tak powiedziano, ze muszę odebrać osobiście, zeby było ważne. Dla pocieszenia dodam tylko, ze jak teraz robiłam w luxmedzie to w ogóle wyniku nie mogłam podejrzeć, tylko osobiście u nich odbiór ;)
I chodzi oczywiscie tylko o wyniki grupy krwi

Matko...
Dziecko mi jest chore i jesteśmy na antybiotyku. A u mnie się chyba zaczynają objawy ciążowe bo się czuje znacznie słabsza niż na codzień 😅
Dasz radę 😝

A właśnie co do nadań grupy krwi to moja mi kazała nie robić grupy bo mam potwierdzoną tylko zrobić odczyn coombosa

Ja miałam w poprzedniej ciąży. Wynik musisz odebrać osobiście od nich. Ja w końcu wydrukowałam jakiś print screen, ale mi i tak powiedziano, ze muszę odebrać osobiście, zeby było ważne. Dla pocieszenia dodam tylko, ze jak teraz robiłam w luxmedzie to w ogóle wyniku nie mogłam podejrzeć, tylko osobiście u nich odbiór ;)
I chodzi oczywiscie tylko o wyniki grupy krwi
Ja robilam w osrodku zdrowia na nfz I kiedys mi powiedzieli ze im nie przywaza I ze mozna sobie ze strony wydrukowac . Bede rano dzwonic bo jutro popoludniu mam wizyte u ginekologa

Ja robilam w osrodku zdrowia na nfz I kiedys mi powiedzieli ze im nie przywaza I ze mozna sobie ze strony wydrukowac . Bede rano dzwonic bo jutro popoludniu mam wizyte u ginekologa
Hmm to dziwne. Może musisz z laboratorium bezpośrednio odebrać. Wiem, ze jeżeli chodzi o badanie grupy krwi to są zupełnie inne zasady, ale rzeczywiście chyba najlepiej będzie jak zadzwonisz i się dowiesz.

Mi w laboratorium kazali 2x wykupic i pobranie krwi z odstepem 20min. Zeby badanie bylo wiarygodne i "potwierdzone".. duzo nie myslalam, podpisalam kwity i zaplacilam, ale dziwne.

reklama
Nadrobilam Was i sie usmiałam :) zwlaszcza z byc moze blizniakami 😆
Swoją drogą gratulacje dla Was ❤ i chyba na dzis zostala nam jeszcze @Marta_322332 ?
@Otylia. Masz mega dokładną rozpiskę co i jak.. ja tylko zdjęcia dostaje 😆 moze gin juz mnie na tyle poznał, ze woli mi tresci nie dawac, zebym nie googlowała, tylko sobie na obrazek patrzyła 🤣🤣🤣

Do góry