reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja też nie słyszałam jeszcze, bo mój lekarz powiedział na obu wizytach, że jest za wcześnie. Wizyty były jakoś w 7+3 i 10+2. Wiem, że na prenatalnych usłyszę :)
A to na prawdę dobry lekarz, który prowadzi gabinet w moim mieście, wykonuje badania prenatalne, pracuje też w szpitalu. Ufam mu :)
Ja tak średnio się orientuje, ale podobno jak robią doppler w tak wczesnej ciąży to ten sprzęt wytwarza ciepło czy nagrzewa się, coś w ten desen I to może być niefajne we wczesnej ciąży. Chyba o to chodzi

reklama
U mnie tym razem też jest okropna senność i zmęczenie, a nie pamiętam tego z poprzednich ciąż. A te mdłości mnie wykańczają..

U mnie tym razem też jest okropna senność i zmęczenie, a nie pamiętam tego z poprzednich ciąż. A te mdłości mnie wykańczają..
Moze ogólnie te mrozy tez tak zadziałały na organizmy. Bo moja siostra powiedziała ze ma chyba moje objawy. Bo strasznie senna jest i w ogóle do niczego. A w ciąży nie jest. Ale bliźniaczka moja to moze i sie jej udziela hehe :D

Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze ♥️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.

U mnie na wizycie 9+0 serduszko biło 187/min

Ja tak średnio się orientuje, ale podobno jak robią doppler w tak wczesnej ciąży to ten sprzęt wytwarza ciepło czy nagrzewa się, coś w ten desen I to może być niefajne we wczesnej ciąży. Chyba o to chodzi
Też tak to sobie tłumacze :)
I jak zobaczyłam na tych domowych detektorach napis "Doppler" to zrezygnowałam z zakupu 🙈🙃

Pojawiła się niespotykana na tym wątku cisza. Czy wszystkie uciekłyście na forum zamknięte? 🤔
Nie mogę spać, bo jest mi niedobrze.. idę sprawdzić do mam w lodowce 🥨🥖🥐🥯🥚🍞🍳🥓🧇🍖🍗🍟🍕🫓🥪🥙🍔🌭🥩🥓🥗🫔🌯🌮🧆🍜🍝🥫🫕🥘🍲🍛🍣🍱🥟🦪🍤🍙🍘🥮🥠🍧🍨🍦🥧🧁🍰🎂🍫🍩🍩🍪🌰

reklama
Do góry