reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A ciekawe jak u mnie się to skończy 🙄
Pobolewa mnie ciągnie jakoś tak,niby normalnie ale nie bolało wcześniej, do tego przed chwilą zobaczyłam różowy śluz i to mnie zmartwiło, bo to coś świeżego

A dziewczyny jako ze my te dzieci takie świąteczno-grudniowe mamy to jak u Was na sylwku? [emoji1787] ja robiłam test 31.12 był negatywny i wypiłam tylko pół Maryjki (co dla mnie niepodobne...[emoji1787]) i pozytywny wyszedł dopiero 7.01, ładna miałam minę [emoji1787] a mąż do mnie „Ania Ty wina nie wypiłaś w sylwestra to nic Ci nie mówiło?” [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja niestety już sylwestra nie świętowałam bo odkryłam dwie kreski w wigilię i od razu zapakowałam test w papier ozdobny i dałam prezencik rodzicom [emoji1787][emoji23]

Ja prawie wgl nie piję alko i nawet świadomie podchodziłam do ciąży. Stwierdziłam 1.01 na spacerze że i tak w tym msc się nie uda jak zwykle więc poszliśmy na grzane wino, ohhh... A test pozytywny 16.01 wyszedł (w sumie w takim razie ok 04.01 dzidziuś zaczął się tworzyć). Ja naprawdę w tym msc "odpuściłam" :D

Wgl kiedy Wam wyszły testy pozytywne - ile dni przed/po @? Ja spodziewalam się @ 18.01 - dwa dni wcześniej już była kreska, blada ale dobrze widoczna :D

Edit:
Ale w sumie planowlaiśmy taką romantyczną kąpiel i w sumie nie pykła - bałam się że mimo iż napewno się nie uda, to jak wezmę kąpiel (było po owu) to będzie kicha (Ja to tylko kąpiele jak w saunach biorę :D).
Ja w sumie zrobiłam 3 dni po (33 dzień) , ale u mnie ostatnio różnie był ten okres. Raz był cykl 28 dni, raz 34 także myślałam że przyjdzie. A jeszcze brzuch mnie bolał jak na okres więc myślałam że nic z tego a tu taka niespodzianka :D od razu po teście pojechałam na betę i była już ponad 500 :o

Taaaa, a Ty nie wiesz ze baby lubią szukać problemu tam, gdzie go nie ma?😁

Ja w sumie zrobiłam 3 dni po (33 dzień) , ale u mnie ostatnio różnie był ten okres. Raz był cykl 28 dni, raz 34 także myślałam że przyjdzie. A jeszcze brzuch mnie bolał jak na okres więc myślałam że nic z tego a tu taka niespodzianka :D od razu po teście pojechałam na betę i była już ponad 500 :o
Ja też 3 dni po okresie. W poprzedniej ciąży czułam się inaczej więc nawet nie liczyłam, ale mi się nie gdy nie spóźnia, więc myślałam że przez to poronienie coś się popieprzylo. A tu bach

A ciekawe jak u mnie się to skończy [emoji849]
Pobolewa mnie ciągnie jakoś tak,niby normalnie ale nie bolało wcześniej, do tego przed chwilą zobaczyłam różowy śluz i to mnie zmartwiło, bo to coś świeżego
Bidna, ciągle coś.... Może to nic groźnego [emoji3590]

Co do płci to ja sie dowiedzialam ze bedzie synek w 12 tyg. Maly mi sie tak rozkraczyl i pokazal sie w nasza strone wiec ja nawet pytac nie musialam znajde zaraz wam zdj usg jakies powinnam miec. [emoji6][emoji23]
A ja jak nie pilam przez ponad rok bo lto by do dziecka wstawal tak w sylwestra powiedziałam ze ja sie upije i 2 szampany sama wyhlalam..rozluznilam ale a i tak do dziecka wstawalam bo moj sie zwlec nie mogl chociaz nie pil[emoji1751][emoji23]. A dzien przed wspolzylismy i nie wiem chyba jakias podswiadomosc przemowila,,pij to twoj ostatni raz!" [emoji85]

Nie wiem czy bedziecie widzialy. Ale gin akurat fote pstrykla jak sie przekrecal [emoji3]
Image%20(1).jpeg

reklama
Do góry