Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.
reklama
G
gość 202851
Gość
Nie będzie, ja robiłam test w święta, była "biel Vizira" i piliśmy wino. A w sylwestra wieczorem dwie grube krechy. Pytałam lekarza na pierwszej wizycie, czy to wipite wino może mieć jakiś wpływ: odpowiedział, że NIEJa to dopiero mam wyrzuty sumienia, lekarze mówili że nie ma szans raczej na naturalne poczęcie... Więc w święta kilka drinków wypiłam, w sylwestra piłam wódkę ale nie za dużo w sumie może ze 4kieliszki bo mi nie smakowała, w nowy rok lampkę wina z mężem, 5. 01 byli u nas znajomi więc wypiłam 2 kieliszki wina... Miesiączka spozniela się 4 dni więc zrobiłam test 8.01 o 3 rano i już dwie krechy były... Nie spodziewałam się bo od zabiegu łyżeczkowania miałam nieregularce cykle... Ale mam nadzieję że nie będzie poważnych konsekwencji...
Zrobiłam test dla spokoju... A tu niespodzianka
G
gość 202851
Gość
Super informacjeJestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.
@M.Z. może coś podpowie o biciu serduszka
Ja ostatnio też miałam 180/min i lekarz mówił że stres mamusi bardzo wpływa na tętno dziecka i tego się trzymam.Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.
Elodia
Fanka BB :)
Luzik, poczekam, jeszcze tylko to przeczytalam teraz:Kochana błagam nie analizuj sama! Poczekaj na omówienie przez lekarza [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
"U zdrowych ciężarnych glikemia (poziom cukru w surowicy) na czczo jest niższa i wynosi około 60 - 80 mg%, (3,3 - 4,3 mmol/".
Czyli może nie jest tak źle.
ByleDoWrześnia
Skoro lekarz powiedział, że jest ok, to jest ok. U mojego też jest takie tętno i wszystko jest w porządku.Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.
AgnesSweden
No przecież lekarz powiedział że ok. Chyba on jest bardziej wiarygodny niż my.Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze Prawdopodobnie te bole to kolki nerkowe. Serduszko bije 180/min i zastanawiam się, czy to nie za szybko? Jak u Was było koło 8-9tc? Lekarz powiedział, ze jest ok, a do tego mój dzisiejszy stres tez mógł wpłynąć na tętno dziecka. Ale jakoś tak dużo mi się wydaje, na ostaniej wizycie biło 140.
Mama0303
Ja w Sylwka imprezowałam ,
Trzy lata się nie zabezpieczaliśmy z nadzieją że się uda,w czerwcu skończyłam 40 i stwierdziłam że wiek już mnie nie puszcza więc na wizycie u Endo we wrześniu zmniejszyliśmy dawkę leku na "normalna" a nie dla starających się i mieliśmy się zabezpieczać, zamiast tego pilnowałam kalendarzyka,jak dziś pamiętam jak mówię do M idź po gumkę a on: bez jaj,nie chce mi się,trzy lata nie zaszłaś to akurat dziś się uda,? A że byłam tuż przed okresem to olalam sprawę, po zmianie dawki leku cykle się rozlegulowaly i masz... niespodzianka
I jak się nie cieszyć?
Trzy lata się nie zabezpieczaliśmy z nadzieją że się uda,w czerwcu skończyłam 40 i stwierdziłam że wiek już mnie nie puszcza więc na wizycie u Endo we wrześniu zmniejszyliśmy dawkę leku na "normalna" a nie dla starających się i mieliśmy się zabezpieczać, zamiast tego pilnowałam kalendarzyka,jak dziś pamiętam jak mówię do M idź po gumkę a on: bez jaj,nie chce mi się,trzy lata nie zaszłaś to akurat dziś się uda,? A że byłam tuż przed okresem to olalam sprawę, po zmianie dawki leku cykle się rozlegulowaly i masz... niespodzianka
I jak się nie cieszyć?
No i bardzo dobrze mi siostra mówi że ten alkohol odblokował coś w nas i dzięki niemu się udałoNie będzie, ja robiłam test w święta, była "biel Vizira" i piliśmy wino. A w sylwestra wieczorem dwie grube krechy. Pytałam lekarza na pierwszej wizycie, czy to wipite wino może mieć jakiś wpływ: odpowiedział, że NIE
reklama
Elodia
Głowa mnie trochę boli, w sumie już coś wczoraj bolała, dzisiaj też ale dopiero teraz zaczyna boleć, zupelnie jakbym migrwny dostała albo coś. Nawet senna dzisiaj nie jestem :-)A czym ci się objawia niski cukier?