reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja z poprzednia ciąże zaczynałam 65kg, na końcu było 77kg :) po 2 tyg po porodzie było już -10, bez żadnej diety. 2 tygodnie temu się ważyłam u lekarza i 64,5kg dzisiaj się zważyłam i 63,5kg 🙂 ostatnio mi gładko poszło to schudnięcie, a jak zaczęłam karmić to miałam gorsze zachcianki niż w ciąży, ciagle głodna byłam 😆 karmienie piersią pomaga w dojściu do siebie po porodzie, tak mnie mobilizowała moja mama jak miałam problemy z laktacją 🙂

reklama
Tez zjadlam zupkę chińską 😆
Co do zupek chinskich to tez zjadłam chyba 3 w tym tygodniu.. 🙈 Tylko odkąd spotkalam takie z makaronem ryzowym to tych zwykłych juz nie jadam. Pyszne sa, jakbyście gdzies widzialy to polecam😁

Załączniki

• Screenshot_20210219_194339_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210219_194339_com.android.gallery3d.jpg
    394 KB · Wyświetleń: 57
74 to była moja dobra waga przed ciążą rok temu, ja mialam dużo mięśni, więc nie specjalnie zwracałam wagę na cyferki, po ciąży, poronieniu, depresji, pandemii przytyłam i startuje od 80... Liczę, że 9 nie zobaczę, wierzę, że 2. Trymestr będzie aktywniejszy, a lato warzywne :-)

Dokładnie waga to cyferki, ale jednak lekarze patrzą na te cyferki 🙈 teraz wyglądam moim zdaniem ekstra i mam nadzieje, ze uda się szybko wrócić :)
Oj tak! Lato, nowalijki, maliny i borówki nie po grube hajsy... 🤣❤️ czekam na chlodniczki i pyszności

Dokładnie waga to cyferki, ale jednak lekarze patrzą na te cyferki 🙈 teraz wyglądam moim zdaniem ekstra i mam nadzieje, ze uda się szybko wrócić :)
Oj tak! Lato, nowalijki, maliny i borówki nie po grube hajsy... 🤣❤️ czekam na chlodniczki i pyszności
Chłodnik ogórkowy, to jest petarda! Polecam, z koperkiem, fetą... Pycha!

Jeju dziewczyny przez to nasze forum i ja dziś zjadłam vifona zielonego. Mój nie mógł na to patrzeć i śmiał, ze karmie byle czym jego fasolkę heheh :) ale zrobiliście mi mega smaka :) zjadłam pół i miałam dość ale chęć została zaspokojona. Teraz myśle o tych lays’ach hehe :)

Co do zupek chinskich to tez zjadłam chyba 3 w tym tygodniu.. 🙈 Tylko odkąd spotkalam takie z makaronem ryzowym to tych zwykłych juz nie jadam. Pyszne sa, jakbyście gdzies widzialy to polecam😁
Kiedyś gdzieś złapałam - jak dla mnie mdłe - tzn inna firma :D Ale czasem tam kiedyś naszła ochota by zjeść :)

reklama
Dziewczyny ale mi narobiłyscie smaka na zupkę chińska [emoji85]już mąż poleciał do sklepu [emoji16]
Byłam dziś na tej wizycie NFZ. Trwała całe 5 minut. Zero badań, zero USG i zero skierowań. Lekarz kazał mi przyjść po prenatalnych więc dziś chyba ostatni raz poszłam bo to serio strata czasu. Dobrze , że chociaż na początku wypisał mi skierowanie na te wszystkie badania to trochę kasy zaoszczędziłam

Do góry