reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej Dziewczyny. Mam prośbę. Moglybyscie zerknac czy wedlug Was to chlopak czy dziewczynka 🙉. Bylam dzis u lekarza, ale nie jest pewien i nie chcial mowic. Mowi ,ze u chlopca wyrostek idzie do gory,a u dziewczynek ku dołowi 🤔🤔
Możesz zapytać na fejsie, tam są dziewczyny które ogarniają temat. Ale mi wszystkie obstawiały chłopaka 😂 jak im napisałam, ze dziewczynka to zdziwione były, ze z takim nubem dziołcha 🤣 a lekarz mi dopiero w 24tc powiedział. U Ciebie narazie widzę dziewczynkę ale jak to 12t to może się jeszcze podnieść, najbardziej wiarygodny jest od 13+0 do 13+6

Vifon czerwony to życie, ale w de nie ma! Zrobiłyście tylko smaka teraz 😂.
Ja od wczoraj wciągam buraczkową i mam wrażenie, że zaraz się ocielę.
Ale przez/dzięki wymiotom, które się nadal utrzymują waga nadal -2kg :).
Mam 170cm i 63kg, mąż 172cm nigdy nie ważyłam więcej niż 65 i trochę się boję tej wagi 😅

Ostatnia edycja:
U mnie waga od 4 miesięcy stoi: 74kg, nie zdążyłam zbić do 6 z przodu bo wpadła niespodzianka 🤣 w ciąży ani grama się nie ruszyło. Wcześniej przed ciąża schudłam 13kg w ciągu pół roku i to moja ogromna duma ❤️ mam nadzieję, że uda mi się w ciąży przybrać to zalecane 10kg bo nie chcę potem mieć tego samego co było... jeszcze w ciąży nie wsunęłam ani jednego fast fooda czy pustej kalorii ale to chyba fiksacja na tym cukrze żeby nie było skoków :) myślę, że to wyjdzie mi tylko na dobre :) od poniedziałku ruszam z gimnastyka to może uda mi się jeszcze lekko podgonić metabolizm i poprawić kondycję, jednak jak się odstawilo ćwiczenia na prawie 3 miechy może być ciężej 🙈

U mnie waga od 4 miesięcy stoi: 74kg, nie zdążyłam zbić do 6 z przodu bo wpadła niespodzianka 🤣 w ciąży ani grama się nie ruszyło. Wcześniej przed ciąża schudłam 13kg w ciągu pół roku i to moja ogromna duma ❤️ mam nadzieję, że uda mi się w ciąży przybrać to zalecane 10kg bo nie chcę potem mieć tego samego co było... jeszcze w ciąży nie wsunęłam ani jednego fast fooda czy pustej kalorii ale to chyba fiksacja na tym cukrze żeby nie było skoków :) myślę, że to wyjdzie mi tylko na dobre :) od poniedziałku ruszam z gimnastyka to może uda mi się jeszcze lekko podgonić metabolizm i poprawić kondycję, jednak jak się odstawilo ćwiczenia na prawie 3 miechy może być ciężej 🙈

Pomijając oczywiście fakt, że same cyce u mnie chyba ważą obecnie z 10 kg 🤣🤣🤣

reklama
74 to była moja dobra waga przed ciążą rok temu, ja mialam dużo mięśni, więc nie specjalnie zwracałam wagę na cyferki, po ciąży, poronieniu, depresji, pandemii przytyłam i startuje od 80... Liczę, że 9 nie zobaczę, wierzę, że 2. Trymestr będzie aktywniejszy, a lato warzywne :-)

Do góry