reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A to moj bebek 😂😂😂😂 sorry że w gatkach 😂😂😂😂 żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam 🙊ileZobacz załącznik 1239155
Jak wywale swój w pełnym rozluźnieniu to rozmiarowo podobny. U mnie chyba częściowo to jednak wzdecia i słabe mięsnie po poprzednich ciążach, bo dzidzia jeszcze mała, macica też nie taka wielka jeszcze, no i jem sporo, ale bez przesady żeby aż tak.
Liczę, że skoro tak szybko wysadziło ten brzuch to potem przystopuje i oczywiście pod koniec znowu ruszy.
Dobra nie ma co się martwić. W ciąży jesteśmy. Niedługo jak wszyscy będą już wiedzieć będę eksponować bez skrępowania. Poprzednio to nie mogłam się doczekać kiedy bezie już coś widać, a teraz narzekam, że za szybko. No nie dogodzisz

Dziewczyny ale jak się dostaje skierowanie od lekarza prywatnego n a konsultacje i cie kwalifikuje to się chyba nie płaci bo już zgłupiałam
Ja tego nie ogarniam na razie 😆 Ale pappe pewnie uda mi sie zrobic na medicover. Ogólnie lekarz mnie nie skierował na ten test tylko ide sama z siebie. Żeby mieć za darmo, to musiałabym spełnić warunki i przede wszystkim być po 35 r.ż.

Dzieciory w szkole to uje.. Ale powiem Wam, że takie coś to się chyba z domu wynosi. No takie perfidne gnidy są czasem jak poslucham co ta moja bratanica opowiada . A Ty kochana olej blizny, trzeba siebie lubić, wtedy nikt nie będzie w stanie nas zdeptać.
Dziękuję [emoji3531] masz rację- dzieci takich zachowań nie biorą znikąd dlatego obiecałam sobie, że wychowam syna tak aby nikt nigdy przez niego nie płakał [emoji846]

Ja w przed pierwszym poronieniu cicho marzyłam o dziewczynce, teraz ani ja ani mąż nie mamy nawet podejrzeń kto tam rozkwita♥️

reklama
Do góry