reklama
CiuCiu88
Fanka BB :)
Ja też 16 marca
Ktoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
An-Dzia
U mnie właśnie też było widać dużo później dlatego teraz tak się zdziwiłam.Aż chyba sobie jutro cykne fotę i zobaczę jak to u mnie wygląda[emoji23] ale z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży na tym etapie jeszcze nic nie było widać [emoji85]
No właśnie nie mogę wciągnąć do końca. Na dole zostaje taka kulka. Jak bym całkiem rozluznila do zdjęcia to jeszcze gorzej by to wyglądało. Rano jest trochę lepiej.a tez tak masz,ze próbujesz wciągnąć brzuch i się nie da?
A po co wystającego pępka chcesz? Mój też był bardzo duży w każdej ciąży i do tego rozłaził się na boki pod koniec, a nie jak u niektórych taki zgrabny spiczasty. Ale czy to ważne? To tylko tymczasowy domek dla dzieci. Zaraz będziemy się martwić jak wrócić do stanu pierwotnego.Jak tak patrzę na kobiety to mają śliczne te brzuszki,że tak nazwę, prawidłowe.. Mój był zawsze jak u krowy wielki i taki inny niż wasze nigdy np pępka nie mialam wystajacego
Greta826
NT to tylko przezierność karkowa i to marker wskazujący nie tylko te trzy wady. I tez nie zawsze świadczy o nieprawidłowościKość nosowa i przezierność karkowa. Lekarz dokonuje pomiarow tych dwóch na obrazie usg i jeśli któryś nie mieści się w normie jets podejrzenie trisomi m13 18 lub 21 chromosomu. Chyba tak to było
m.am
U synka na USG połówkowym jedna nerka była nieprawidłowej wielkości ale później wszystko się wyrównało.W poniedziałek mam wizytę u swojej lekarz prowadzącej prywatnie. Ogólnie czuję się dobrze, w sumie jakbym w ciąży nie była. Co 2-3 dni mnie dopadają mdłości i jestem wyłączona na 1 dzień z życia + mega senność, ale tak to jest okej. Psychicznie się trochę wykańczam, ale daję radę. Wszyscy mówią bym się nie przejmowała, ale jakoś nie potrafię.
Staraj się myślec pozytywnie[emoji8]
pasazerka12
Uuu to przegram z przoduOj dziewczyny Wy to umiecie człowiekowi humor poprawić [emoji16][emoji16][emoji16]Na gołe klaty możemy wyskoczyc bo mam spore dwa walory [emoji23][emoji23][emoji23] haha
Plecy i z tylu Plecy
m.am
Ładny , okrąglutki brzuszek masz więc nie wymyślaj [emoji16][emoji3531]A to moj bebek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] sorry że w gatkach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam [emoji87]ileZobacz załącznik 1239155
MamaIgi92
Zaciekawiona BB
Jest narazie obstawa na 6 chłopców i 2 dziewoje
AgnesSweden
Dzieciory w szkole to uje.. Ale powiem Wam, że takie coś to się chyba z domu wynosi. No takie perfidne gnidy są czasem jak poslucham co ta moja bratanica opowiada . A Ty kochana olej blizny, trzeba siebie lubić, wtedy nikt nie będzie w stanie nas zdeptać.Ja to całe zycie tak mam [emoji23] nawet jak na plaży jestem to się zasłaniam. Generalnie mam chyba taki uraz z dzieciństwa..często rówieśnicy śmiali się z mojej cery...od podstawówki walczyłam z intensywnym trądzikiem i powiem Wam, że moja samoocena na tym oberwała bardzo ..do tej pory mam blizny, które chowam pod makijażem ..... [emoji16]
reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhy nie wiem czemu chce wystający pępek masz rację liczy sie to aby wszystko było super i w trakcie i po ciąży ❤U mnie właśnie też było widać dużo później dlatego teraz tak się zdziwiłam.
No właśnie nie mogę wciągnąć do końca. Na dole zostaje taka kulka. Jak bym całkiem rozluznila do zdjęcia to jeszcze gorzej by to wyglądało. Rano jest trochę lepiej.
A po co wystającego pępka chcesz? Mój też był bardzo duży w każdej ciąży i do tego rozłaził się na boki pod koniec, a nie jak u niektórych taki zgrabny spiczasty. Ale czy to ważne? To tylko tymczasowy domek dla dzieci. Zaraz będziemy się martwić jak wrócić do stanu pierwotnego.