reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Sraty pierdaty[emoji1]piekna jesteś i koniec kropka !!!! A jak nie zgadzasz się to chodź na bitwę na gołe klaty i zobaczymy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Oj dziewczyny Wy to umiecie człowiekowi humor poprawić [emoji16][emoji16][emoji16]Na gołe klaty możemy wyskoczyc bo mam spore dwa walory [emoji23][emoji23][emoji23] haha

@Agnieszka19m hej... jak się czujesz? :( ? Myślę o Tobie od wczoraj.

@patrvcja jest wczesnie, to jeszcze żaden wyrok. Pójdź może do innego lekarza co? Jak się czujesz?
W poniedziałek mam wizytę u swojej lekarz prowadzącej prywatnie. Ogólnie czuję się dobrze, w sumie jakbym w ciąży nie była. Co 2-3 dni mnie dopadają mdłości i jestem wyłączona na 1 dzień z życia + mega senność, ale tak to jest okej. Psychicznie się trochę wykańczam, ale daję radę. Wszyscy mówią bym się nie przejmowała, ale jakoś nie potrafię.

Ja mam trzy córki to wiadomo,mąż drzewo posadził,dom wybudował...
Ale żeby spłodzić 4 córy to też trzeba mieć talent co nie? 😁😁😁
W moim otoczeniu też same dziewczyny, brat ojca ustrzelił 5 dziewczyn, moja teściowa ma 4 siostry, i każda z siostr ma jako pierwsze dziecko córkę :D Babcia męża ma 11 prawnuczek :D ja w pierwszej ciąży założyłam też córkę i okazało się, że tak było, a teraz czuję po cichu syna, ale moja intuicja jest o d.... potłuc :D

Mnie odrzucają warzywa na Maxa. :/ Jedynie jakoś ogórek zielony przejdzie. ;/ Czekam na 2 trymestr, inaczej dziecko chyba ze mnie wyciągnie wszystko. Aż się boję iść na badania krwii w poniedziałek, że będę miała anemię. 🙈 Bo nie jem prawie w ogóle warzyw i owoców. Jedynie do obiadu trochę surówki albo w sosie do makaronu.

A teraz chyba sobie zjem zupkę chińską. 🤣
Ja to najchętniej jadalnym kanapki z żółtym serem i ketchupem 😀 na warzywa tez nie mam smaka, owoce miksuje i pije koktajle tylko tak mi smakują 🙂 mięsa nie jem prawie w ogóle, ryby uwielbiałam a teraz jak pomyśle o śledziku to 🤢staram się jeść mało i często i w miarę zdrowo 😉

reklama
Pacne Cię zaraz, nie wyliczaj swoich "wad" Jak ktoś prawi Ci komplement. Sorki, ale strasznie mnie to rusza, że my kobiety nie umiemy przyjąć komplementu tylko zawsze coś [emoji1787][emoji854]
Ja to całe zycie tak mam [emoji23] nawet jak na plaży jestem to się zasłaniam. Generalnie mam chyba taki uraz z dzieciństwa..często rówieśnicy śmiali się z mojej cery...od podstawówki walczyłam z intensywnym trądzikiem i powiem Wam, że moja samoocena na tym oberwała bardzo ..do tej pory mam blizny, które chowam pod makijażem ..... [emoji16]

Do góry