reklama
G
gość 202851
Gość
Przeze mnie nikt nie płakał, ale ja płakałam przez wielu.Dziękuję [emoji3531] masz rację- dzieci takich zachowań nie biorą znikąd dlatego obiecałam sobie, że wychowam syna tak aby nikt nigdy przez niego nie płakał [emoji846]
Dlatego będę często mówić mojemu dziecku, że jest wyjątkowe, jedyne i takie tam żeby miało jakąś pewność siebie i wiarę w siebie - oczywiście nie na tyle żeby miało jakieś wybujałe ego i czuło się lepsze od innych
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Można zapytać ile masz lat?potwierdzone t21 i bardzo duże prawdopodobieństwo głębokiego upośledzenia.
Elodia
Fanka BB :)
Wow, spory [emoji15] ja mialam taki w 7 kiesiacu z córką, ale teraz szybciej wyjdzie, bo juz mi odstsje jak wciągam bruzch. Pozniej jakieś foto zrobię też.A to moj bebek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] sorry że w gatkach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam [emoji87]ileZobacz załącznik 1239155
Greta826
26, w rodzinie zero wad zarówno u mnie jak i u męża. Pappa pokazała ryzyko 1 na ponad tysiąc. Po prostu przypadek losowyMożna zapytać ile masz lat?
Dziewczyny nie mogę czytać Waszych postów o jedzeniu, dziś wieczorem już kompletnie na nic ochoty nie miałam, zjadłam na siłę płatki, żeby nie czuć głodu,ale nawet one mi przestały smakować a posty, w których padała jakakolwiek nazwa potrawy bardzo szybko przewijam
Ostatnia edycja:
I ja również potwierdzę. Jeszcze na początku spoko, ale jak później mi siadły plecy i myślałam, że muszę spacerówke na 2 części składać (stelaz + górę), to myślałam, że szału dostanęTez potwierdzam, 2w1 to gondola super, ale spacerowka wielka i masywna
Rozumiem...26, w rodzinie zero wad zarówno u mnie jak i u męża. Pappa pokazała ryzyko 1 na ponad tysiąc. Po prostu przypadek losowy
Ja marzyłam w pierwszej ciąży o córce, spełniło się. Teraz również chciałabym córkę, ale zobaczymy córka chodzi i mówi, że będzie siostrzyczka, może coś z tego będzieA macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia?
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie
reklama
Greta826
dlatego tak uparcie przystaje przy pełnych badaniach diagnostycznych. Nigdy nie wiadomo. A one są naprawdę ważne.Rozumiem...