reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Taaak, i wstaje kolo 7. Spi tak odkąd skończyła 6 mies, ale pewnie blizej lata sie to skończy [emoji4]
To zazdroszcze. Moj idzie po 20 spac czasem nawet kolo 22. I tak czy siak wstaje o 7.
A macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia? [emoji6]
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych [emoji3059]
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie [emoji4]
Ja nie mam przeczucia ale bardzo chcialabym teraz dziewczynke. Moj mi obstaeia chlopaka znowu chociaz tez by corke teraz chcial. [emoji85]
Mnie piszcie na córkę, bo podobno córka odbiera urodę w ciąży, a jak patrzę w lustro to wyglądam na strasznie zmiętą [emoji16] z synem jednak mimo dolegliwości wszyscy mówili że kwitnę, nawet jak jeszcze nie wiedzieli o ciąży, teraz nikt nic nie mówi [emoji16][emoji16]
Mi sie to kompletnie nie sprawdzilo. Jadlam w 1 ciazy slodkie i mialam straszny tradzik a mam chlopaka. Teraz historia sie powtarza ale jednak mam nadzieje na ta dziewuszke [emoji12]

reklama
Tez bede miala drugie w 13+4, z corka tak bylam i lelarz mowil ze na tym etapie wszystko super widac i mozna pomierzyc.
O to super, że mówisz mi taką rzecz :) :) 🥰
Mój nic nie mówił, znaczy chciał żebym zapisała się do niego na 02.03, ale ja już ostatnio miałam problem z umówieniem się do niego na wizytę i od razu mu powiedziałam, że ma aż czarno w kalendarzu, to powiedzial żeby zapisać się na 03.03 i też będzie dobrze :)

Wy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję 😨
Ja się w zasadzie boję każdej wizyty... przed każda z nich drżę czy nie usłyszę, że serduszko przestało bić.... staram się być dobrej myśli ale nie jest to takie proste ;) najbliższą wizytę mam w ten piątek a później prenatalne 02.03, później może trochę odetchne bardziej ;)

reklama
Do góry