m.am
Fanka BB :)
Ja mam 15 marca(13+1) więc jeszcze tyle czasu [emoji849]nie wiem jak wytrwam ....Ktoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 15 marca(13+1) więc jeszcze tyle czasu [emoji849]nie wiem jak wytrwam ....Ktoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
Ja mam 22 marca dopiero.Ktoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
Ja też chcę wiosnę, ten śnieg już mnie wkurza, a tak na tarasie, kawka, książeczka..Kurcze ja chce wiosnę.. Kurtki nie dopinam i w te mrozy chodzę rozpieta a żal mi kasy na nowa kurtkę, mam nadzieję ze po ciąży wrócę do tej
Ooo jarzynowa pycha. Może jutro zrobięJa naleśnika, zagryzłam jabłkiem i popiłam Muszynianką. Mało wybiorczo, ale zrobilam klasyczną jarzynową i jutro bede na sniadanko wcinać [emoji3059]
Dokładnie. Nie mogę sie juz doczekać mojego przesiadywania na tarasie Ciekawa jestem jak ogród bedzie wyglądał po zimieJa też chcę wiosnę, ten śnieg już mnie wkurza, a tak na tarasie, kawka, książeczka..
Ja też dzisiaj kupiłam legginsy z Lidla. Mam rozmiar L (normalnie taki noszę) i zastanawiam się czy nie będą za małe za jakiś czasJa 36 lat skończone i narazie też czuje się super, nawet lepiej niż przed ciążą, jakoś więcej energii mam, żadnych mdłości, bóli, drażliwych piersi-no przechodzę super. Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Ja jestem pewna, że pod koniec znowu będę chodzić jak pokraka z powodu bólu bioder, pleców i ogromnego brzucha. Jak bedzie już wątek prywatny to wrzucę wam film ze spaceru pod koniec poprzedniej ciąży. Chodziłam jak kaleka
Kupiłam dziś dziewczyny te leginsy z lidla, ale najmniejszy rozmiar był M, a ja z normalnych leginsów noszę raczej S więc trochę luźne w biodrach. Teraz myślę czy oddać czy przyjąć, że sporo mi urośnie.
Bo brzuch wieczorem to tak jak mówiłam- 5/6 miesiąc. Rano w miarę ok, a wieczorem balon. Dodam, że przed ciąża nie byłam chuderlakiem, ale brzuch był w miarę płaski- wieczorem trochę tylko oddstawał, albo po piwie. A teraz masakra. Dodałabym zdjęcie, ale nie umiem przyciąć za dużego pliku
A mnie zupy odpychają.. A Kocham zupy W ogóle warzywa mnie odpychajaOoo jarzynowa pycha. Może jutro zrobię