reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Lubię piec, a najbardziej coś nowego. Rzadko robię to samo kilka razy, chyba że to jakiś klasyk. Zapisuje ten sernik na liście do zrobienia. A jakich konkretnie herbatników użyłaś?
Ja z kolei piekę rzadko, ale jak już to robię to lubię, żeby to było coś niesztampowego. Ten sernik to mój popisowy wypiek, na wszystkich imprezach zawsze robił furorę ;) używam ciastek owsianych z czekolada na dole (najlepsze są te z lidla), najlepiej wychodzi z serków Philadelhia No zamieniam wiśnie na maliny. Trochę tez przeciągam pieczenie, ale kluczem jest żeby odstał się min te 8 godzin w lodowce, wtedy będzie idealny :)

Ja dziś mam kaca jak diabli, dobrze że dziś tylko rosołek będzie- już chodzi
Jestem nieprzytomna,łeb mnie boli, dostałam katar,może to przeziębienie?
M wziął młoda do kościoła i na cmentarz najmłodsza u kuzynki a ja zostałam dogorywać
Ja mam od paru dni taka katar z krwią z rana. Nie jakos bardzo bo delikatnie ale jednak hmm

Ja z kolei piekę rzadko, ale jak już to robię to lubię, żeby to było coś niesztampowego. Ten sernik to mój popisowy wypiek, na wszystkich imprezach zawsze robił furorę ;) używam ciastek owsianych z czekolada na dole (najlepsze są te z lidla), najlepiej wychodzi z serków Philadelhia No zamieniam wiśnie na maliny. Trochę tez przeciągam pieczenie, ale kluczem jest żeby odstał się min te 8 godzin w lodowce, wtedy będzie idealny :)
Te?
Tastino-Sasanki-57459-medium.jpg

reklama
Do góry