reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Lubię piec, a najbardziej coś nowego. Rzadko robię to samo kilka razy, chyba że to jakiś klasyk. Zapisuje ten sernik na liście do zrobienia. A jakich konkretnie herbatników użyłaś?
Ja z kolei piekę rzadko, ale jak już to robię to lubię, żeby to było coś niesztampowego. Ten sernik to mój popisowy wypiek, na wszystkich imprezach zawsze robił furorę ;) używam ciastek owsianych z czekolada na dole (najlepsze są te z lidla), najlepiej wychodzi z serków Philadelhia No zamieniam wiśnie na maliny. Trochę tez przeciągam pieczenie, ale kluczem jest żeby odstał się min te 8 godzin w lodowce, wtedy będzie idealny :)
 
Ja dziś mam kaca jak diabli, dobrze że dziś tylko rosołek będzie- już chodzi
Jestem nieprzytomna,łeb mnie boli, dostałam katar,może to przeziębienie?
M wziął młoda do kościoła i na cmentarz najmłodsza u kuzynki a ja zostałam dogorywać
Ja mam od paru dni taka katar z krwią z rana. Nie jakos bardzo bo delikatnie ale jednak hmm
 
Ja z kolei piekę rzadko, ale jak już to robię to lubię, żeby to było coś niesztampowego. Ten sernik to mój popisowy wypiek, na wszystkich imprezach zawsze robił furorę ;) używam ciastek owsianych z czekolada na dole (najlepsze są te z lidla), najlepiej wychodzi z serków Philadelhia No zamieniam wiśnie na maliny. Trochę tez przeciągam pieczenie, ale kluczem jest żeby odstał się min te 8 godzin w lodowce, wtedy będzie idealny :)
Te?
Tastino-Sasanki-57459-medium.jpg
 
reklama
Do góry