reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Nie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przeraża

Mnie się udało w poprzedniej ciąży nie dobić do 100, ale niewiele brakowało [emoji23] tą zaczynam z taka sama wagą, wiec zobaczymy.

Najlepszy był mój mąż, przed tym znieczuleniem trzeba było wypełnić ankietę, wiec ja się tam wije z bólu, a on pisze. I pyta „waga?”. A po mojej odpowiedzi „o, to prawie tyle co ja ważysz, niezle” [emoji1787] myślałam, ze go zabije.

Hej moje kochane nie było mnie parę dni. Byłam u mojej mamusi na weekend ta to mi dogodziła dobrze ze u niej nie mieszkam bo bym się turlała 😍. Ale Kocham jej obiadki u niej zawsze smakuje wszystko o 100razy lepiej z miłości robione. Nawet pokazała mi swoją kartę ciąży jak mnie rodziła dziewczyny wizyt u lekarza 3 w czasie ciąży teraz to nie do pomyślenia. Urodziła śliczna zdrową dziewczynkę hahahaha ha mnie

reklama
U mnie to był szpital prywatny z umową z NFZ (taki NZOZ). Anestezjolog jest osobny do CC i osobny do porodów SN. I w sumie to przeważyło przy wyborze szpitala :)

Ja polecam opłacenie położnej, dużo można potem załatwić :)
Jak opłacenie położnej? U nas polozna ma każdy za darmo...

Do góry