Robię z tego przepisu: Link do: Sernik nowojorski z polewą wiśniową (domową frużeliną)Zaraz wygogluje uwielbiam serniki❤
reklama
E
Ewka34
Gość
Widać ❤❤Mi z usg wychodzi 31.09
A hormony szaleją
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy mówię ci że żre na potęgęA Ewka w garach
ByleDoWrześnia
Fanka BB :)
No taki już urok bycia w ciążyWidać ❤❤
AgnesSweden
Nie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przerażaHyhyhy mówię ci że żre na potęgę
ByleDoWrześnia
Mężowi mówie w żartach, że prędzej ja dobije setki, niż on do niej schudnie. Zobaczymy kto wygraNie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przeraża
Ostatnia edycja:
An-Dzia
Lubię piec, a najbardziej coś nowego. Rzadko robię to samo kilka razy, chyba że to jakiś klasyk. Zapisuje ten sernik na liście do zrobienia. A jakich konkretnie herbatników użyłaś?Robię z tego przepisu: Link do: Sernik nowojorski z polewą wiśniową (domową frużeliną)
Nie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przeraża
Mnie się udało w poprzedniej ciąży nie dobić do 100, ale niewiele brakowało [emoji23] tą zaczynam z taka sama wagą, wiec zobaczymy.
Najlepszy był mój mąż, przed tym znieczuleniem trzeba było wypełnić ankietę, wiec ja się tam wije z bólu, a on pisze. I pyta „waga?”. A po mojej odpowiedzi „o, to prawie tyle co ja ważysz, niezle” [emoji1787] myślałam, ze go zabije.
Fasolka2021
Hej moje kochane nie było mnie parę dni. Byłam u mojej mamusi na weekend ta to mi dogodziła dobrze ze u niej nie mieszkam bo bym się turlała . Ale Kocham jej obiadki u niej zawsze smakuje wszystko o 100razy lepiej z miłości robione. Nawet pokazała mi swoją kartę ciąży jak mnie rodziła dziewczyny wizyt u lekarza 3 w czasie ciąży teraz to nie do pomyślenia. Urodziła śliczna zdrową dziewczynkę hahahaha ha mnie
reklama
Promyczek91
Jak opłacenie położnej? U nas polozna ma każdy za darmo...U mnie to był szpital prywatny z umową z NFZ (taki NZOZ). Anestezjolog jest osobny do CC i osobny do porodów SN. I w sumie to przeważyło przy wyborze szpitala
Ja polecam opłacenie położnej, dużo można potem załatwić