reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Aaa a ile taka przyjemność kosztuje? :)

U mnie w szpitalu było 1800 zł.

Oczywiście bez tego tez się da urodzić. Ale ja mam czasem problem z obcymi ludźmi, a ta położna była z polecenia i dwa razy się z nia spotkałam przed porodem. No i ona akurat była przełożoną położnych na tym oddziale.

Dla mnie to na pewno lepsze rozwiązanie niż dawać potem w łapę w szpitalu. Tutaj normalnie podpisałam umowę i zapłaciłam w kasie szpitala.

reklama
My dzis powiedzielismy moim rodzicom. Narazie tylko im, mojej siostrze i jednej kolezance ktora tez jest w ciazy. W pracy powiem dopiero po wizycie lekarskiej bo różnie to moze byc. Szczerze mowiac najgorzej boje sie powiedzieć w pracy bo zawsze jak ktos zachodzil w ciaze to potem byly takie jakby niemowione pretensje do tej osoby. Strasznie sie stresuje myslac o tym.
Czytam wątek od początku i odpisuje na bieżąco. Ja jak powiedziałam o trzeciej ciąży to moja szefowa prawie zeszła na zawał. Powiedziała, że trzeciej ciąży się po mnie nie spodziewała i że zatrudni już kogoś bez macicy :-(. Teraz jestem w czwartej ciąży. Mam tym razem szefa i też się boję. Jeszcze nikomu nie mówiłam w pracy. Obecnie jestem 7t6d.

Zapiekanka gotowa trafiła do piekarnika.. Dałam ser pleśniowy nawet 😂😂😂 chyba znów mi się smaki zmieniają 🤔 czyżby teraz tydzień serowy 🤔
IMAG1288.jpg

Ja wczoraj zdecydowalam sie na pierwsze gacie ciążowe 😂bo mnie już tak wydęło.. Puki stoje ok ale jak siedze to ciśnie mnie wszystko. Oczywiście lidlowskie, bardzo fajne jeansy i rajstopki 😊 do tego kupiłam balsam z palmersa na rozstępy,któraś używała?
Ja też już od tygodnia chodzę w ciążowych 😁

reklama
Do góry