reklama
Martynax
Fanka BB :)
Haha dokładnie, ja dopiero nakarmiłam córkę bezbolesnie ponad miesiąc po porodzie i jak ja przystawialam do piersi to zaciskałam żeby i kopałam nogami i przeklinałam w myślach, ze wolałabym rodzic drugi raz... do następnej wyprawki przygotuje jeszcze patyk żeby sobie między żeby wkładać jak się będziemy karmićKurde to juz hardcore serio.
Ciekawe do kogo sie idzie, aby nie karmic piersia jak sutki popekane
E
Ewka34
Gość
@LunaMo @ByleDoWrześnia widać po was kochane te hormony
U
użytkownik lu
Gość
Tez tak mialam, zaciskalam mocno zębyHaha dokładnie, ja dopiero nakarmiłam córkę bezbolesnie ponad miesiąc po porodzie i jak ja przystawialam do piersi to zaciskałam żeby i kopałam nogami i przeklinałam w myślach, ze wolałabym rodzic drugi raz... do następnej wyprawki przygotuje jeszcze patyk żeby sobie między żeby wkładać jak się będziemy karmić
U
użytkownik lu
Gość
Tez wlasnie bylam plaska 13 tysO fajnie tez bym chciała bo ja deska tylko kasy szkoda jakoś tak duzo dalas o ile mozna wiedzieć?
E
Ewka34
Gość
No i na co wam to było.. w ciążę trza było zajść, za darmo się cycki powiększą żarcik oczywiście ❤Tez wlasnie bylam plaska 13 tys
Martynax
ja tez sobie ciagle siedziałam na messengerze i pisałam z mężem i z koleżankami a jak się zaczęło to myślałam, ze umrę. Położna mi mówi, ze to jeszcze pikuś, bo się nic nie pisze... i w ogóle się mi te krzyżowe nie pisały. Potem ja ubłagałam żeby wstać i się zgodziła ale jak spacerowałam z ta kroplowka to jak nadchodził skurcz to lądowałam na czworakach, wytrzymałam 3h z tymi bólami i błagałam o znieczulenie. Położna powiedziala lekarzowi obok, ze trzeba anastezjologa a on jak gdyby nic popatrzył się na mnie i „teraz to nie ma szans bo mam dwie cesarki” i chwile potem przyszedł na mnie zerknąć mój prowadzący i jak mnie zobaczył to anestezjolog za 2 min była... No tez myślałam, ze go wycaluje jak się mi wbijała z tym znieczuleniem to mnie chwaliła, że i tak ładnie te skurcze ładnie wytrzymuje wiec chciałabym zobaczyć taki prawdziwy poród SN bo to to był hardcoreNo oksytocyna to jest masakra, ja sobie siedziałam, żartowałam z mężem, zupę jeszcze dostałam i nagle przy drugiej łyżce jak mnie złapało, to myślałam, ze tym talerzem o ścianę rzucę. Jak przyszedł ten anestezjolog to pomimo, że nie był zbyt miły, to myślałam, ze go wycałuje ze szczęścia [emoji23]
Mama0303
Mamy które mają trójkę- czwórkę, czy prxy karmieniu też miałyście takie bolesne obkurczanie macicy?
Po drugim porodzie bolało ale do wytrzymania ale po trzecim to masakra, karmiłam i płakałam choć na ból jestem wytrzymała, jak pomyślę że po czwartym będzie jeszcze gorzej to już się boje
Po drugim porodzie bolało ale do wytrzymania ale po trzecim to masakra, karmiłam i płakałam choć na ból jestem wytrzymała, jak pomyślę że po czwartym będzie jeszcze gorzej to już się boje
reklama
E
Ewka34
Gość
Słyszałam że te krzyżowe właśnie sie nie piszą na ktgja tez sobie ciagle siedziałam na messengerze i pisałam z mężem i z koleżankami a jak się zaczęło to myślałam, ze umrę. Położna mi mówi, ze to jeszcze pikuś, bo się nic nie pisze... i w ogóle się mi te krzyżowe nie pisały. Potem ja ubłagałam żeby wstać i się zgodziła ale jak spacerowałam z ta kroplowka to jak nadchodził skurcz to lądowałam na czworakach, wytrzymałam 3h z tymi bólami i błagałam o znieczulenie. Położna powiedziala lekarzowi obok, ze trzeba anastezjologa a on jak gdyby nic popatrzył się na mnie i „teraz to nie ma szans bo mam dwie cesarki” i chwile potem przyszedł na mnie zerknąć mój prowadzący i jak mnie zobaczył to anestezjolog za 2 min była... No tez myślałam, ze go wycaluje jak się mi wbijała z tym znieczuleniem to mnie chwaliła, że i tak ładnie te skurcze ładnie wytrzymuje wiec chciałabym zobaczyć taki prawdziwy poród SN bo to to był hardcore