reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A mnie tak kusi żeby kupic, ale ja gruba jestem to pewnie w 8 miejscu dopiero coś usłyszę 🤣🤣🤣
Wiesz co, mnie moze i tez kusi, ale jednak nie...pamietam ile paniki bylo u dziewczyn, bo nie umialy znaleźć tętna, jak mam spedzic pol dnia i szukać tego tetna to ja dziekuje, tym bardziej, ze jak dzidzia zaczyna kopac, to ma swoje regularne aktywnosci i to mi wystarczyło 😊😊

reklama
Mnie właśnie zakupy w Lidlu pokonały! Dotychczas zatrzymywałam się tylko na targu w warzywniaku i koniec, ale dziś chciałam do L. zajechać po getry. Ale taaaaak mi się tam niedobrze zrobiło, na szczęście Ł. był ze mną i dokończył zakupy, a ja wyszłam, inaczej bym chyba zemdlała.

Hej jestem nowa 🙂witam 🙂ja mam termin na 9wrzesnia wstępnie 🙂jestem w 8tyg3dniu i ciągłe mdłości 🤮masakra a myślałam że w trzeciej ciąży mnie nie dopadną a tu masz 🥺2 lata staraliśmy się o trzecie dziecko i nareszcie 💗oby tylko wszystko było dobrze 😔a u was jak przechodzicie te początki są tu może mamy które spodziewają się trzeciego dziecka może? 😉
Ja!! :)
Ja mam bezobjawowo jak na razie. Choć zaczęłam się nie dopinać w spodniach.
Dziewczyny ja tradycyjnie na weekend znikam odpocząć od internetów, ściskam Was mocno, dużo odpoczywajcie, spacerujcie, jedzcie pysznie i czujcie sie jak najlepiej ❤️❤️❤️
Dzisiaj robię sushi pierwszy raz! Oczywiście dla siebie troche inne wersje smakowe niż dla męża 😂

Całuje Was i do napisania po weekendzie! ❤️
Spokojnego weekendu :* Ja chyba odwrotnie, dopiero w weekend mam chwilę dla siebie echh

Dziś szalałam na śniegu ze starszakiem :) także aktywność odhaczona na dzisiejszy dzień.

Wiesz co, mnie moze i tez kusi, ale jednak nie...pamietam ile paniki bylo u dziewczyn, bo nie umialy znaleźć tętna, jak mam spedzic pol dnia i szukać tego tetna to ja dziekuje, tym bardziej, ze jak dzidzia zaczyna kopac, to ma swoje regularne aktywnosci i to mi wystarczyło 😊😊
Ja też nie mam zamiaru kupować i się stresować..... ogólnie na psychoterapii wyszło że ja muszę mieć nad wszystkim kontrolę, i było tylko bieganie po lekarzach , masa badań , kupa stresu i wyrzuconej kasy bo ja miusiałam wiedzieć wszystko i na już. Przestałam już wszystko kontrolować i czuję się o wiele spokojniejsza i po lekarzach nie biegam , na niektóre rzeczy nie mam i tak wpływu.

Co wejde na instagram, to samo jedzenie mi się wyświetla... a ja jem wszystko oczami 😆

My z M mamy chwilowo wolny wieczór, rzadko sie zdarza, aby nasze nastolatki wybyły z domu w tym samym czasie, tym samym zrobiliśmy sobie dziś walentynki 😈😈😈
Teraz juz nie mam siły na nic, wiec sie kłade i będę czytac ksiazke 🥰

reklama
Ale dzisiaj dostałam dzikiej chęci na naleśniki. Po 5 min stałam już przy patelni, wszystko pochłaniałam na bieżąco, że prawie nie nadążałam smażyć. Po 3h nadal jestem pełna, ale musiałam wrzucić na ruszt tosta z szynką. Zaraz pęknę i idę się ważyć. Odkąd nie mam mdłości i lepiej się czuję, to w końcu nie chudnę i waga waha się
+/- 1 kg. Ciekawe co będzie teraz. :D

Do góry