reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczynki, nie wiem czy temat był już poruszany tutaj na forum, ale czy może któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży detektor tętna? Ja nie mam i mocno się zastanawiam czy nie kupić. Słyszałam że już w 10tc można zobaczyć jakie jest tetno dziecka. Dajcie znać 🙂
Miałam i teraz tez będę korzystać :) Fajna sprawa.

reklama
Dziewczynki, nie wiem czy temat był już poruszany tutaj na forum, ale czy może któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży detektor tętna? Ja nie mam i mocno się zastanawiam czy nie kupić. Słyszałam że już w 10tc można zobaczyć jakie jest tetno dziecka. Dajcie znać 🙂
Nie, czesto trudno znalezc tętno, pamietam z poprzedniego forum ile było wyjazdow na ip 🙈

Kochane, ja się melduję po trochę ponadplanowej wizycie ale musiałam być u gina w LX i mi usg zrobiła od razu :p a prowadzę ciążę poza LX. Ludzik ma już 4 cm, dwie nóżki, rączki, serduszko biło i wszystko ok 🥰 dziś 10+3. Teraz już czekamy na prenatalne. Miłego dnia!:)

Ja miałam tyle dzisiaj zrobić, a byliśmy tylko na zakupach spożywczych, które mnie mega zmęczyły, w domu tylko rozpakowałam wszystko (nie lubię jak mąż to robi, bo on wszystko wrzuca byle jak do lodówki i potem nic nie można znaleźć, a ja sobie pedantycznie układam 😁 ), zrobiłam szybkie naleśniki z serem na obiad i poszłam spać 🤦 także mąż z grubsza ogarnął dom, a ja już pewnie dzisiaj nic nie zrobię 😥

reklama
Co do zadyszki, ja też ciągle mam...potrafiłam mieć nawet jak siedziałam i czytałam dzieciom książkę w przedszkolu 🤦 nieraz oddechu złapać nie mogłam jakbym maraton biegła 😁 o ćwiczeniach narazie u mnie nie ma mowy, mam nadzieję że w 2 trymestrze się to zmieni i będę trochę bardziej mobilna :-) oczywiście nie mówię o nie wiadomo czym, ale żebym chociaż spokojnie i bez zmęczenia mogła wykonywać zwykłe codzienne czynności :-D

Do góry