Fasolka2021
Fanka BB :)
No ci powiem że byłam w lekkim szokuDziwny lekarz. Ja bym zmienila raczej takiego gbura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ci powiem że byłam w lekkim szokuDziwny lekarz. Ja bym zmienila raczej takiego gbura
"Nic dwa razy się nie zdarzaJa chodzę na wizyty co dwa tygodnie, lekarz mówi że usg nie zaszkodzi dziecku a mój stres już tak. Też w pierwszej ciąży zatrzymało nam się serduszko i stąd teraz moja panika. Teraz mam wizytę po tygodniu, bo wypada ten straszny tydzień w którym wtedy się to stało
A ja z kolei po tych gumach wymiotuję od razuDziewczyny, dziś przychodzę z odkryciem roku (chyba xd). Widziałam się ze swoją prowadzącą i na niekończące się od tygodnia mdłości poleciła: Pregna Vomi. Cena nie jest jakaś zachwycająca bo ok 33 zl jak dobrze pamiętam za 20 gum do żucia, ale rany... Po żuciu ok. 5 minut mdłości jak ręką ujął Nastawiałam się, że jak to ma pomóc, pomijając, że myślałam że nawet jej do buzi nie zdążę wziąć, a tu szok, bo nawet smakuje Próbowałam wszystkich sposobów poza samym wywarem z imbiru - ale ta guma to szok
Tak to na ból brzucha, lekkie skurcze dostałam luteinę 2x dziennie na MSC na razie.
Aż miło popatrzeć- mogę sobie powyobrażać, że moje maleństwo musi podobnie teraz wyglądać, bo jestem 8+3.Jestem już po z dzidzią wszystko dobrze , serduszko bije ma rączki nóżki nawet mi kiwną główką że wszystko OK Lekarz mówił że ciąża rozwija się prawidłowo żeby się zupełnie tym brudzeniem nie przejmować .
To mi nq mdposci pomagają cukierki orbit w takiej malej zielonej tubce, przy kasie. Wbiesronce bardoz czesto są.A ja z kolei po tych gumach wymiotuję od razu [emoji17]
Pokazuje się u CiebieJa mam, a sie nie pokazuje