reklama
Elodia
Fanka BB :)
Poryczalam się [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Z humorem na wieczór [emoji90][emoji90]
Elodia
A ja chyba po kebaba gdizes pojadę, mąż na nocke pojechal, ale nie ujadę bez kebaba. Muszę go zjeść.Ja dzis na kolację kisielek z malinami i truskawkami własnej roboty [emoji2]
Zobacz załącznik 1236005
Marcelina007
No fajny , na życzenie nagrywa filmy, ale fajnie to wygląda jak dzidziuś ma już taką ładną buźkę ❤Aż miło popatrzeć- mogę sobie powyobrażać, że moje maleństwo musi podobnie teraz wyglądać, bo jestem 8+3.
Fajny widok na takim 3d
Słoneczko świeci
@AgnesSweden lagom. Varken for mycket eller for litet. Czytam właśnie książkę o nordykach i to jest hasło, które opisuje mentalność Szwedów lagom to odpowiednie proporcje a to zdanie znaczy: nie za dużo nie za mało. Czyli generalnie 'balans' to jest to czego nam dziewczyny potrzeba, emocjonalny lagom
AgnesSweden
Powiem Ci, że nie wiem jak oni to robią, ale potrafią wszystko Wyposrodkowac, ja za Chiny nie potrafię.@AgnesSweden lagom. Varken for mycket eller for litet. Czytam właśnie książkę o nordykach i to jest hasło, które opisuje mentalność Szwedów lagom to odpowiednie proporcje a to zdanie znaczy: nie za dużo nie za mało. Czyli generalnie 'balans' to jest to czego nam dziewczyny potrzeba, emocjonalny lagom
reklama
nastepnawkolejce
Hej Wam wieczorowo. Ja się mało co odzywam bo się czuję beznadziejnie. Te mdłości, senność, wieczne zmęczenie, uczucie ciężkości na żołądku... masakra. Chodzę całymi dniami i tak sapie, jęczę, dyszę i marudzę i wyglądam jak obraz nędzy i rozpaczy Zadyszkę łapię nawet po wypowiedzeniu dłuższego zdania i się czuję jak jakiś kloc, a wagę mam w normie całkiem. No nie jest kuźwa lekko. Zazdroszczę Wam tego apetytu i zachcianek bo mi się marzy świeży chleb z twarożkiem, pomidorem i szczypiorkiem, a jednocześnie wszystko mi się podnosi do gardła jak o tym pomyślę. Jutro zaczynam 11tc, mam nadzieję, że w drugi trymestr wejdę z lepszym samopoczuciem. Spacery póki co też odpuściłam bo nas całkiem zasypało. Wiosno, przybywaj