Ja byłam mniej więcej co 10 dni ponieważ miałam plamienia, teraz idę za dwa tygodnie potem mam prenatalne jak wszystko będzie dobrze i bardziej zaszkodziłby mój mój stres niż usg także jeśli ma Cię to uspokoić to idź, ja po wizytach mam kilka dni spokoju emocjonalnegoDziewczyny a wy jak często macie wizyty? Bo ja ostatni raz byłam 1.5 tyg i do kolejnej jeszcze 2.5tyg i się zastanawiam czy jakbym poszła np w piątek bądź w sobotę to czy nie byłoby to zbyt obciążające dla maluszka... Chciałabym zobaczyć co u niego... I mieć pewność że serduszko jeszcze bije... Jestem w tym trudnym okresie, bo w poprzedniej ciąży mniej więcej na tym etapie zatrzymało się serduszko bez żadnych przesłanek
reklama
Fasolka2021
Fanka BB :)
Hej dziś byłam na NFZ lekarz zrobił usg 6tyg6dni maleństwo ma 7.7mm serduszko bije 152ud/min. Ale wam powiem lekarz ani nie zlecił badań ani nic. Powiedział że mam zdecydować gdzie będę chodzić do lekarza bo on teraz idzie na urlop. Niewiem szczerze o co mu chodziło ale wydawało mi się że mnie olał. Aaaa i jego tekst dałem pani nadzieję na żywą ciążę zatkało mnie.
Paulina97
Dziwny lekarz. Ja bym zmienila raczej takiego gburaHej dziś byłam na NFZ lekarz zrobił usg 6tyg6dni maleństwo ma 7.7mm serduszko bije 152ud/min. Ale wam powiem lekarz ani nie zlecił badań ani nic. Powiedział że mam zdecydować gdzie będę chodzić do lekarza bo on teraz idzie na urlop. Niewiem szczerze o co mu chodziło ale wydawało mi się że mnie olał. Aaaa i jego tekst dałem pani nadzieję na żywą ciążę [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]zatkało mnie.
Elodia
No bo to dużo :-) ale masz ginkę z poczuciem humoru jak widać :-) to dobrze :-)Trzymam kciuki, u mnie dziś według om powinno być 7+5, według usg 7+1. W ogóle jak mi pani doktor powiedziała, że fasol ma 11 mm odpowiedziałam: „ooo, to dużo”. Pani dr się uśmiała.
Słoneczko świeci
Hmm dziwne że nie dał skierowania na badania... Chyba musimy je zrobić do 10 tygodniaHej dziś byłam na NFZ lekarz zrobił usg 6tyg6dni maleństwo ma 7.7mm serduszko bije 152ud/min. Ale wam powiem lekarz ani nie zlecił badań ani nic. Powiedział że mam zdecydować gdzie będę chodzić do lekarza bo on teraz idzie na urlop. Niewiem szczerze o co mu chodziło ale wydawało mi się że mnie olał. Aaaa i jego tekst dałem pani nadzieję na żywą ciążę zatkało mnie.
Elodia
Jak 5 lat temu przechodzilam nerwicę, to zanim doszlismy do właściwej diagnozy (co wazne, zjechalam w miesiac 20 kilo co bylo dodatkowym powodem do spekulacji), to goglowaliśmy u mnie raka żołądka,/mózgu/trzustki/jelita hrubego oraz mózgu [emoji85] wszystko po m. in. bardzo "przyjemnej" gastroskopii, zostalo oczywiscie wykluczone [emoji85]Ja już znalazłam białaczkę i przerzuty do szpiku [emoji85]
Elodia
To już wiesz co twoi rodzice najprawdopodobniej w walentynki robili [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ja jestem z 14 listopada
Elodia
Bardzo dziwny człowiek. Huh.Hej dziś byłam na NFZ lekarz zrobił usg 6tyg6dni maleństwo ma 7.7mm serduszko bije 152ud/min. Ale wam powiem lekarz ani nie zlecił badań ani nic. Powiedział że mam zdecydować gdzie będę chodzić do lekarza bo on teraz idzie na urlop. Niewiem szczerze o co mu chodziło ale wydawało mi się że mnie olał. Aaaa i jego tekst dałem pani nadzieję na żywą ciążę [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]zatkało mnie.
Marcelina007
Ja też zanim doszłam do nerwicy miałam 4 rezonansy głowyJak 5 lat temu przechodzilam nerwicę, to zanim doszlismy do właściwej diagnozy (co wazne, zjechalam w miesiac 20 kilo co bylo dodatkowym powodem do spekulacji), to goglowaliśmy u mnie raka żołądka,/mózgu/trzustki/jelita hrubego oraz mózgu [emoji85] wszystko po m. in. bardzo "przyjemnej" gastroskopii, zostalo oczywiscie wykluczone [emoji85]
reklama
E
Ewka34
Gość
Mój wychodzi właśnie z tego założeniaHmm dziwne że nie dał skierowania na badania... Chyba musimy je zrobić do 10 tygodnia