AgnesSweden
Fanka BB :)
O rany w 8tygodniu jeszcze coś takiego może być? Hm ważne że z bobasem wszystko dobrzePlamienie „ implantacyjne „ czy jakoś tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany w 8tygodniu jeszcze coś takiego może być? Hm ważne że z bobasem wszystko dobrzePlamienie „ implantacyjne „ czy jakoś tak
Najwidoczniej tak. A ty kiedy masz wizytę?O rany w 8tygodniu jeszcze coś takiego może być? Hm ważne że z bobasem wszystko dobrze
Jejku bardzo współczuję wiesz ja codziennie pije siemię lniane gotowany Kisiel może warto spróbowaćA w sumie co do zaparć to od zawsze miałam problem a teraz jest jeszcze gorzej bo nie mogę brać tych leków które brałam.
A jak już jestem na sedesie i nie daj Boże za bardzo chcę,,pocisnąć " to wychodzi mi przepuklina pachwinowa. I w sumie powoduje jeszcze większy ból niż ten który odczuwam przy macicy
Paróweczki z ketchupem i chleb z ogórkiem zielonym i serem żółtym mniam hahahhaJa zawsze twierdziłam że parówki to syf omijałam je szerokim łukiem a teraz je jem
Pięknie który to tydzieńJestem już po z dzidzią wszystko dobrze , serduszko bije ma rączki nóżki nawet mi kiwną główką że wszystko OK Lekarz mówił że ciąża rozwija się prawidłowo żeby się zupełnie tym brudzeniem nie przejmować .
W środęNajwidoczniej tak. A ty kiedy masz wizytę?